Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
0°C
JUTRI
17°C
2°C
Oceni objavo

Uspešno zaključena delavnica ABC o kreativnosti in podjetništvu

29. 1. 2014, je v prostorih Visoke šole za tehnologijo polimerov stekla delavnica z dijaki in študenti z naslovom »ABC o kreativnosti in podjetništvu«, ki je potekala kot del projekta EU+PIK@ Mednarodne fakultete za družbene in poslovne študije v okviru evropskega programa Jean Monet.
Delavnica je potekala od 9.00 do 14.30 ure in zajela teme podjetništva, kreativnosti in razumevanja evropskega poslovnega okolja. Uvodni nagovor je izvedel mag. Gregor Jagodič iz Mednarodne fakultete za družbene in poslovne študije Celje ter dr. Silva Roncelli Vaupot, dekanica Visoke šole za tehnologijo polimerov.

 

Predavanje z naslovom »Creativity Killers and Boosters – How to be more creative?« ter delavnico z dijaki in študenti ter drugimi udeleženci na temo je izvajal dr. Radmil Polenakovik, Ss. Cyril and Methodius University Skopje, Makedonija, katerega področja raziskovanja so podjetništvo, management malih podjetij, upravljanje človeških virov, poslovna logistika.

 

Njegovi predstavitvi je sledila delavnica »Podjetništvo – naša priložnost prihodnosti« z mag. Gregorjem Jagodičem, ki je magistriral na Ekonomsko-poslovni fakulteti v Mariboru. Njegova področja raziskovanja so marketing, komunikacija, inovativnost, metode poučevanja in podjetništvo.

Oglejte si tudi