Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
0°C
JUTRI
17°C
1°C
Oceni objavo

PRAZNIČNI BAZAR NA PODRUŽNICI SELE-VRHE

Prihaja najlepši čas v letu - čas praznikov, dobrih želja in obdarovanj, zato smo v sredo, 28. 11. 2019, tudi na podružnični šoli Sele-Vrhe organizirali in uspešno izpeljali dobrodelni bazar. Učenci so nas s kratkim kulturnim programom popeljali v predbožični čas. 

Na stojnicah je bilo moč najti najrazličnejše izdelke učencev, staršev in učiteljev. Tako so lahko obiskovalci izbirali različna darila, adventne venčke, novoletne okraske, dekoracije iz naravnih materialov, božično žito, voščilnice, nahrbtnike, peresnice, obeske, ognjičeve kreme, sivkine ali timijanove solne kopeli, domače jogurte, slastno pecivo in piškote (ki so ga napekle pridne mame in babice), palačinke, vročo čokolado, čaj ... Posebno navdušenje pa sta pri otrocih vzbudili delavnici, kjer je potekala poslikava obraza in friziranje. 

Bazar je bil poleg dobrodelne note, namenjen tudi druženju učencev, staršev, sorodnikov, učiteljev in krajanov, ki so se ga udeležili v velikem številu. Sredstva, zbrana na dogodku, smo nakazali v šolski sklad, za pomoč našim učencem iz socialno šibkih družin in za nadstandardni program učencem naše šole. 

Iskrena hvala vsem, ki ste kakorkoli s svojimi dobrimi deli pomagali in prispevali k temu, da je dobrodelni praznični bazar dosegel svoj namen.

Mateja Praznik 

Oglejte si tudi