Logo MojaObčina.si
DANES
11°C
5°C
JUTRI
18°C
5°C
Oceni objavo

VELIKA ODKRIVANJA MALIH DETEKTIVOV S SOVICAMA ZOFI IN BETI: Raziskujemo kmetijo in njene prijatelje

Mladinski kulturni center Slovenj Gradec vsako prvo in tretjo soboto pripravlja pester nabor aktivnosti za otroke. V pomoč jim bosta prijateljici sovici Zofi in Beti.
Ekipa MKC Slovenj Gradec se je po uspešno izpeljanih brezplačnih kreativnih in poučnih delavnicah v juliju in avgustu odločila, da v soboto, 16. 11. 2013, ob 9. uri prične z aktivnostmi, ki bodo namenjene otrokom; tudi tokrat bodo aktivnosti brezplačne.

Aktivnosti bodo potekale vsako prvo in tretjo soboto v mesecu; vsaka sobota bo drugače obarvana. V soboto, 16. 11. 2013, bodo otroci raziskovali kmetijo in njene prijatelje: spoznali temeljne lastnosti kmetije, si ogledali kmetijo v Starem trgu, se naučili osnovne angleške izraze na temo kmetija, se urili v športnih dejavnostih, si izdelali sliko iz semen in naredili lutko živali, ki jih bo ob obisku kmetije najbolj navdušila.

V decembru bo tematika prilagojena letnemu času in prazničnemu vzdušju.

Ob tej priložnosti vas MKC Slovenj Gradec vabi, da pripeljete svoje, sosedove, znančeve, sorodnikove in še kakšne otroke na njihove aktivnosti; poudariti je treba le še to, da boste vaše otroke zaupali vzgojiteljici predšolskih otrok in profesorici slovenščine. 

Prisrčno vabljeni! Naj vaš otrok sobotnih dopoldnevov ne preživlja doma ob računalniku ali televiziji. Naj bo aktiven na različnih področjih!

 

Petra Špegel

 

 

Oglejte si tudi