Logo MojaObčina.si
JUTRI
17°C
1°C
NED.
22°C
4°C
Oceni objavo

Obvestilo za najemnike vrtov v MO Slovenj Gradec

Mestna občina Slovenj Gradec bo tudi letošnje leto nadaljevala z urejanjem lokacij Skupnostnih urbanih vrtov po zgledu ureditve vrtičkov ob Celjski cesti. Po lanskoletnem dogovoru z vrtičkarji bomo v naslednjih tednih pričeli s preselitvijo vrtičkarjev z Ozar na drugo lokacijo, urejati pa bomo pričeli tudi ostale lokacije vrtičkov, o čemer bomo uporabnike zemljišč sproti obveščali na samih lokacijah in v medijih.

Vse, ki se ukvarjate z vrtičkarstvom na zemljiščih v MO Slovenj Gradec, pozivamo, da pred pričetkom vrtičkarske sezone svoje vrtove primerno očistite in uredite. Odvoz komposta in kamenja bo po predhodnem dogovoru izvedlo Javno podjetje Komunala, ki bo prav tako z vrtov očistilo vse ostale odpadke in predmete, ki na vrtiček ne sodijo. Med temi še posebej razne nepritrjene folije, pvc embalažo in prepereli les.

Vse občanke in občane, ki še niso izpolnili vloge za najem vrtička, pozivamo, da se zglasijo na Oddelku za gospodarstvo MOSG in izpolnijo vlogo. Brez vloge in zakupne pogodbe, zemljišč v lasti Mestne občine v letu 2014 ne bo več mogoče prosto uporabljati.

 

 

Oglejte si tudi