Logo MojaObčina.si
JUTRI
8°C
2°C
ČET.
8°C
3°C
Oceni objavo

Volilni zbor Aktiva invalidov Sele Vrhe

Na delnem volilnem zboru Aktiva invalidov Sele Vrhe je bil ponovno izvoljen za predsednika aktiva Jure Rek, ki to funkcijo opravlja že od leta 2004.
V soboto, 16. marca 2013, je Aktiv invalidov Sele Vrhe v več namenski dvorani na Vrhah izvedel delni volilni zbor aktiva. S tem aktivom so se zaključili vsi delni volilni zbori aktivov Društva invalidov Slovenj Gradec.

 

Preden se je pričel uradni del zbora, je zapel tri pesmi Moški pevski zbor Ksaver Meško, sledila so poročila o delu aktiva in društva, sprejeli pa so tudi program dela za leto 2013.

 

Za podanimi poročili so bile izvedene volitve v organe aktiva za naslednje štiriletno mandatno obdobje. Za predsednika Aktiva invalidov Sele Vrhe je bil ponovno izvoljen dosedanji predsednik aktiva Jure Rek, ki to funkcijo opravlja že od leta 2004. V upravni odbor aktiva pa so bili izvoljeni: Pepca Hovnik, Jožica Sušec, Štefka Bošnik, Franc Bošnik, Marjana Pogorelčnik in Marija Lahovnik. Blagajno bo vodila Ana Gaber.

 

Novoizvoljenemu predsedniku in članom upravnega odbora je najprej čestitala predsednica Društva invalidov Slovenj Gradec Stanislava Tamše, obenem pa se jim je zahvalila za dosedanjo uspešno delo z željo, da tako dobro delajo tudi v bodoče.

 

Zbora se je udeležil tudi predsednik Sveta Vaške skupnosti Sele Vrhe in občinski svetnik MO Slovenj Gradec, gospod Peter Pungartnik, ki jih je najprej pohvalil, da so tako aktivni, jim čestital ob izvolitvi ter jim zaželel uspešno delo še naprej. Nadalje jih je informiral glede ureditve vaškega jedra Sele Vrhe, še posebej pa je poudaril, da si bo prizadeval, da se bo v zgradbo, kjer se nahaja večnamenska dvorana, uredila tudi dostopnost za invalide in starejše krajane.

 

Vse udeležence zbora je pozdravil še predstavnik iz Aktiva invalidov Stari trg Franc Vajksler, ki jim je prav tako izrekel čestitke za njihovo uspešno opravljeno delo v preteklem letu ter jim čestital ob njihovi izvolitvi.

 

Po končanem uradnem delu zbora je predsednik aktiva Jure Rek čestital vsem ženam za minuli praznik Dan žena in vsaki posebej podaril rdeč nagelj. Po pogostitvi je sledilo druženje, za veselo razpoloženje pa je poskrbel muzikant Jani Plohl.

 

Stanislava Tamše

Oglejte si tudi