Logo MojaObčina.si
JUTRI
17°C
2°C
NED.
22°C
4°C
Oceni objavo

V okviru praznika VS Pameče Troblje je sodelovalo tudi Društvo invalidov Slovenj Gradec - Aktiv invalidov Pameče Troblje

Odprto tekmovanje v pikadu in razstava ročnih del v organizaciji Aktiva invalidov Pameče Troblje
Aktiv invalidov Pameče Troblje je v okviru praznika VŠ Pameče Troblje 22. junija 2013 organiziral odprto tekmovanje v pikadu posamezno za ženske in moške za vse krajane. Tekmovanje je potekalo le v moški konkurenci. Najboljši trije tekmovalci so prejeli medalje. Zlato medaljo je osvojil Goličnik Dušan, srebrno Roman Pohovnikar – član AI Pameče Troblje in bronasto Logar Bojan.

 

V Gasilskem domu pa so članice iz AI Pameče Troblje postavile še razstavo ročnih del. Pobudo za razstavo je podala Anica Kašnik, katera se udeležuje tudi delavnic ročnih del na Društvo invalidov Slovenj Gradec. Razstava je bila vredna ogleda, saj so bili prikazani raznovrstni in zelo lepi izdelki, katere razstavljavke izdelujejo v delavnici ročnih del na društvu in doma.

 

Hvala predsedniku aktiva Marjanu Sedarju za organizacijo in izvedbo odprtega tekmovanja v pikadu, Anici Kašnik pa za postavitev prekrasne razstave ročnih del.

 

Stanislava Tamše 

Oglejte si tudi