Logo MojaObčina.si
DANES
7°C
3°C
JUTRI
10°C
3°C
Oceni objavo

Tridnevni obisk CŠOD Kranjska Gora

V času zimskih počitnic, od petka 19. februarja in do nedelje 21. februarja 2016, smo izvedli sedaj že tradicionalni zimski športni vikend v Kranjski Gori. Zimski športni vikend izvajamo šesto leto zapored, v Kranjski Gori četrto leto zapored, kjer organiziramo zimsko smučanje in koristimo kapacitete centrov šolskih in obšolskih dejavnosti. Zaradi bližine smučišč, pestre izbire zimskih aktivnosti in dogajanja, ki se dnevno izvajajo ob smučiščih Kranjske Gore se tovrstnega dogodka udeležuje vsako leto več interesentov. Letošnja udeležba je bila rekordna, saj se je v domu CŠOD Kranjska Gora namestilo 63 članov Športnega društva Sele-Vrhe oziroma devetnajst družin. Naše društvo pomaga družinam z delnim sofinanciranjem bivanja za otroke in s tem pripomore, da se lahko športnega vikenda udeležijo tudi družine z večjim številom otrok.
Letos nam je lepo vreme in ravno zadostna količina snega omogočila, da je bilo v ospredju smučanje, saj je bila smuka res odlična. Nekaj udeležencev je izkoristilo lepo vreme za pohode in ogled prenovljene Planice. V domu CŠOD je bilo poskrbljeno za rekreacijo v telovadnici s plezalno steno in mizo za namizni tenis. Ob večerih pa so se v večnamenskem prostoru odvijale razne družabne igre. Prijazno osebje doma je poskrbelo, da so tudi naši trebuščki bili siti, za vse ostalo pa je poskrbela dobra organizacija znotraj samega društva.

 

Ker nas je Kranjska Gora spet navdušila, se naslednje leto prav gotovo vrnemo v kraj, ki je center slovenskega zimskega smučarskega dogajanja.

Oglejte si tudi