Logo MojaObčina.si
JUTRI
13°C
1°C
NED.
12°C
-0°C
Oceni objavo

Društvo invalidov Slovenj Gradec – Delni zbor članov Aktiva invalidov Pameče – Troblje

Delni zbor članov Aktiva invalidov Pameče – Troblje, ki ga Izvršni odbor aktiva organizira vsako leto na pustno soboto, letos je bilo na isti dan tudi Valentinovo - praznik zaljubljencev, se je izvedel 14. februarja 2015 v prostorih telovdnice OŠ Pameče Troblje. Zbora se je udeležilo 105 članov aktiva in pet gostov.

 

Po pozdravnih besedah predsednika aktiva Marijana Sedarja so najprej zapele tri pesmi Ljudske pevke Lastovke, nato pa je sledil še nastop učencev in učenk OŠ Pameče - Troblje, kateri so zaplesali folklorni ples.

 

V nadaljevanju so sledila poročila, katera so podali predsednik aktiva Marijan Sedar o delu aktiva, blagajniško poročilo je podala Anica Hrastelj, poročilo DI Slovenj Gradec  predsednica Stanislava Tamše in športno poročilo predsednik Športne komisije Tone Garb. Ker je bil program dela aktiva za leto 2014 realiziran v celoti, tako v aktivu kot tudi na društvu, so člani zbora enoglasno vsa poročila tudi potrdili. Prav tako so potrdili tudi program dela aktiva za leto 2015, kateri vsebuje izvajanje osmih posebnih socialnih programov.

 

Na koncu uradnega dela zbora so spregovorili še gostje, to so bili predsedniki in predsednica ostalih aktivov DI Slovenj Gradec: Rudi Horvat, predsednik AI Šmartno, Anica Pačnik, predsednica AI Podgorje, Jože Rajšter, predsednik AI Slovenj Gradec in predsednik AI Stari trg Tone Garb. Vsi predstavniki ostalih aktivov so jim za uspešno delo izrekli pohvalo in jim zaželeli uspešno delo tudi v bodoče.

 

Po končanem zboru so bili vsi udeleženci postreženi s hrano, za katero je poskrbela Preša. Članice aktiva pa so napekle raznovrstno pecivo, med katerim ni manjkalo pustnih krapov. Za glasbo sta poskrbela muzikanta Jože Smolnikar in Janko Klančnik, obiskali pa so jih tudi kurenti.

 

Stanislava Tamše

Oglejte si tudi