Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
5°C
SOB.
22°C
5°C
Oceni objavo

Društvo invalidov Slovenj Gradec – Delni zbor članov AI Johnson Controls

Aktiv invalidov Johnson Controls izvolil novega predsednika aktiva, to je Ivana Pogorelca, kateri je nadomestil dosedanjo predsednico aktiva Cvetko Polenik.
Delni zbor članov Aktiva invalidov Johnson Controls je bil izveden v soboto, 28. februarja 2015 v Gostišču Vili. Zbora se je od skupno 35 članov aktiva udeležilo 19 članov in 3 gost.: iz Društva invalidov Slovenj Gradec Tone Garb, socialna delavka Johnson Controls Irena Katalinič in predsednik sindikata v Johnson Controls Bojan Rošer.

 

Po pozdravnih besedah predsednice aktiva Cvetke Polenik so najprej izvolili delovna telesa zbora: delovno predsedstvo, zapisnikarja, dva overovatelja zapisnika in tri člansko verifikacijsko komisijo. Zbor je vodil predsednik delovnega predsedstva Milan Špegel, člana delovnega predsedstva sta bila Berta Sešel in Darko Sovinc. Za zapisnikarja je bila izvoljena Betka Kac, za overovatelja zapisnika pa Marija Razgoršek. V verifikacijsko komisijo so bili predlagani in potrjeni za predsednika Miran Repas in za člana Sonja Kašnik in Bojan Skralovnik.

 

V nadaljevanju so sledila poročila za leto 2014, katera so podali predsednica aktiva Cvetka Polenik o delu aktiva, blagajniško poročilo pa Betka Kac. Letno poročilo DI Slovenj Gradec je podal član Izvršnega odbora društva Tone Garb in kot predsednik Športne komisije pri DI Slovenj Gradec tudi športno poročilo društva.

 

Po podanem poročilu Verifikacijske komisije so člani zbora enoglasno potrdili vsa podana poročila, saj je bil program dela aktiva za leto 2014 realiziran v celoti, prav tako tudi program društva. Nato je bil podan in sprejet še program dela aktiva za leto 2015, katerega je pripravil Izvršni odbor aktiva.

 

Nato je podal delovni predsednik predlog za razrešitev dosedanje predsednice Aktiva invalidov Johnson Controls Cvetke Polenik, katera je aktiv vodila celih 6 let, ki pa zaradi poslabšanja zdravstvenega stanja te funkcije ne more več opravljati. Nato je za novega predsednika predlagal Ivana Pogorelca, katerega so prisotno tudi enoglasno potrdili.  

 

Nazadnje jim je delovni predsednik prebral pismo, katerega je na zbor aktiva naslovil direktor Johnson Controlsa g. Tomaž Primožič. V njem se jim je upravičil, ker se zaradi odsotnosti njihovega zbora ne more udeležiti ter se zahvalil vsem dosedanjim predsednikom, ki so vodili aktiv, obenem pa zaželel novemu predsedniku Ivanu Pogorelcu veliko skupnega sodelovanja in uspehov.

 

Za uspešno, požrtvovalno in nesebično delo se dosedanji predsednici Cvetki Polenik zahvaljuje tudi Izvršni odbor DI  Slovenj Gradec in ji izreka vso pohvalo za njeno delo z invalidi.

 

Po končanem zboru so bili udeleženci zbora postreženi še s hrano, nato pa je sledilo druženje.

 

Stanislava Tamše,

predsednica DI Slovenj Gradec

Oglejte si tudi