Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
0°C
JUTRI
11°C
-1°C
Oceni objavo

USPEŠNA OKROGLA MIZA ŽENSKEGA FORUMA SLOVENJ GRADEC

Okrogla miza ŽENSKE – MOŽNOSTI IN PRILOŽNOSTI z gostjami:

-       ga. Martina Vuk, državna sekretarka na Ministrstvu za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti,

-       dr. Nataša Pirc Musar, odvetnica, novinarka, bivša informacijska pooblaščenka,

-       ga. Saša Einsiedler, komunikacijska trenerka in mediatorka,

-       ga. Jana Kerčmar Džuban, evangeličanska duhovnica,

-       ga. Savinka Geratič, podjetnica in lastnica tovarne Nieros d.o.o.,

je privabila v MKC Slovenj Gradec polno dvorano slušateljic in slušateljev, ki so v prvem delu srečanja prisluhnili odlični ga. Saši EINSIEDLER. V motivacijskem seminarju »KOMUNIKACIJSKI BONTON DO SEBE IN DRUGIH V POSLOVNEM SVETU«, smo spoznali poti boljše komunikacije, ki jo ustvarjamo z lastno samopodobo.

V pogovoru okrogle mize smo se dotaknile poklicnega in zasebnega življenja, usklajevanja želja v domačem okolju in potreb v poklicnem ter se soočile z reševanjem  težav in preprek, ki se pojavljajo na poti uspešne ženske. Slišale smo tudi mnenja o aktualni problematiki nezaposlenosti žensk in vplivu demografskih sprememb, ki se jih moramo zavedati v prihodnje ter izpostavljenosti zasebnosti pri uporabi digitalnih medijev. Zaključek zanimivega pogovora pa so zaokrožile z vzpodbudo k odločnejšem koraku vsake posameznice.

Najlepše se zahvaljujemo članicam in članom ŽF SG, Ženskemu forumu SD ,  ObO SD SG , Mestni občini Slovenj Gradec in županu Andreju Času za podporo pri izvedbi dogodka.  (foto: Nika Holcl in Mija Javornik)

Oglejte si tudi