Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
4°C
SOB.
22°C
5°C
Oceni objavo

Karierni sejem MOJE DELO 2015

Karierni sejem MOJE DELO 2015 bo potekal 15. oktobra 2015 v Cankarjevem domu v Ljubljani.
Odprite vrata boljšim zaposlitvenim priložnostim.Kako pred, na in po sejmu?

Pred sejmom si pripravite strategijo, nato pa le samozavestno stopite v akcijo! Na razpolago boste imeli malo časa, konkurenca pa bo velika, zato z izvirnim in strnjenim govorom stopite do delodajalcev ter jih prepričajte, da ste ravno vi pravi za njihovo podjetje.

-          Dobra priprava na karierni sejem bo obrodila najboljše sadove.

-          Izkoristite vse, kar vam sejem ponuja.

-          Prvi stik s podjetjem – samozavesten in pozitiven pristop.

 

Brezplačna karierna predavanja

Udeležite se lahko katerega izmed brezplačnih kariernih predavanj. Urnik boste našli na http://kariernisejem.com/program-ljubljana/ Da boste zagotovo dobili svoj sedež, pa se na predavanja prijavite.

 

Brezplačno karierno svetovanje

Na sejmu boste imeli priložnost, da se o svojem življenjepisu posvetujete s tistimi, ki vedo, katere elemente mora vsebovati vsak življenjepis. Svetovali vam bodo svetovalci iz podjetij Moje delo, d. o. o., Atama, d. o. o., in Zavoda RS za zaposlovanje. Prijava ni potrebna.

 

Brezplačno psihometrično testiranje

Klasična, vedenjska psihometrična testiranja ne temeljijo na pravilnih in napačnih odgovorih, pač pa bolj objektivno opišejo vaše odzive in vedenje na delovnem mestu ter v življenju nasploh.

Vsi tisti, ki bi radi rešili test in izvedeli nekaj več o svojih kariernih možnostih, lahko na sejmu opravite brezplačno psihometrično testiranje Selby & Mills. Reševanje vam bo vzelo približno 15 minut, rezultate pa boste v nekaj dneh prejeli na svoj osebni elektronski naslov. Prijava ni potrebna.

 

 

Oglejte si tudi