Logo MojaObčina.si

Slovenj Gradec

DANES
2°C
-4°C
JUTRI
3°C
-4°C

Oblečena v kente

Društvo ljubiteljev knjig Meškova bukvarna predstavlja lokalne avtorje knjig. Tokrat so predstavili Natašo Zupanc, avtorico knjige Oblečena v kente.
Spoštuj lokalno, živi globalno je moto predstavitev lokalnih piscev. V mesecu oktobru so predstavili Katjo Kotnik Prosenjak, učiteljico joge, ki je izdala knjigi Si upaš najti sebe ter Zvesta sebi. Pri Katji je najbolj impresivno to, da si je znala iz hobijev narediti službo v kateri uživa. Nemalokdo pa jo pozna tudi preko Facebooka, letos je imela zanimiv projekt, Motivacija 100/100. Vsak dan, 100 dni zapored, je posnela motivacijski video na določeno temo.
Nataša Zupanc je bila predstavljena v mesecu novembru. V prostorih Večgeneracijskega centra se je z njo pogovarjala Jadranka Smiljić, članica Društva ljubiteljev knjig Meškova bukvarna, znana po Kvačka.si izdelkih ter izdelovalka spletnih strani. V sproščenem pogovoru smo obiskovalci lahko sledili predstavitvi zanimive zgodbe Nataše, ki se je v določenem trenutku življenja odločila, da bo prisluhnila sebi in svojim željam. Ločila se je od moža ter se odpravila v daljno Gano ... takoj, ko je prispela tja je začutila, da je doma ... Razburljivh zgodb se ne da opisati na kratko, lahko pa jih na mah preberete v njeni knjigi Oblečena v kente. Od vsakega prodanega izvoda bodo otroci v Gani deležni enega evra. Več o njej pa lahko izveste na njeni spletni strani: https://socnice.si/
Posebnost predstavitev lokalnih avtorjev je, da jih lahko na Facebook strani "Meškova bukvarna" pogledate naknadno, ker uvodni del prenašajo v živo.
Naslednji mesec bodo predstavili Karin Potočnik, ki je napisala knjigo Lanica. Knjigo o višavski terierki, polno smeha in še česa.

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi