Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
3°C
JUTRI
16°C
2°C
Oceni objavo

Snemanje videospota pesmi »Objemi me«

Vsi dobro vemo, da ima Slovenska zabavna glasba v svoji zgodovini zapisana mnoga imena. Marsikatera izmed njih še danes prepevajo tiste svoje, najboljše in nepozabne. Seveda se čez čas rodijo tudi nova imena, s svojimi značilnostmi in novimi zgodbami.

Tako se je rodila nova pesem z naslovom »Objemi me«, katere pevka je naša občanka z Vrha nad Želimljami in novinarka ter moderatorka na radiu Zeleni Val Ksenija Rebeka Matković.

Pesem je bila posneta, manjkalo je le še snemanje videospota za omenjeno pesem. Vse to je Ksenija našla kar na Lavrici, v družinskem hotelu družine Vider v soboto, 27. oktobra 2012.

Veliko tehnike, prijeten ambient, stilisti in statisti, frizerka, fotografinja, natakar, gostje… vsi so poskrbeli, da so bile vse sekunde pesniške zgodbe skrbno izpolnjene in odlično zaigrane.

To snemanje je trajalo skoraj cel dan, pa vendar je vladalo sproščeno vzdušje. Žal snemanju ni bilo naklonjeno vreme, saj je Ksenija želela par kadrov spota posneti tudi na gradu Lisičje. Toda nič zato.

Spot je bil profesionalno posnet, sedaj, ko poteka montaža spota lahko le čakamo, da poslušalci uzrejo premiero spota. Pesem se že vrti na sporedu številnih radijskih postaj, Ksenija pa napoveduje, da bo svoje poslušalce in oboževalce presenetila še s kakšnim novim glasbenim podvigom. Prisluhnimo ji.

 

Klemen Vider   

Oglejte si tudi