Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
3°C
JUTRI
15°C
1°C
Oceni objavo

Na žrebu nagradne kartice nagrajeni trije obiskovalci Sevnice


V soboto, 16. decembra, je v sklopu prireditve Sevnica pred božičem potekalo žrebanje nagradne kartice veselja 2017, katerega pobudnik in organizator je bil KŠTM Sevnica TA Doživljaj. Žrebanje je bilo na prostem in odprto za javnost.

Na prireditvenem prostoru kmečke tržnice je vse nagovoril znani plesalec Jernej Kozan, ki je zmagal leta 2015 v šovu Slovenija ima talent. Sledila je kratka predstavitev kako se pridobi nagrade in kaj vse izpolnjejo turisti, ki jo prejmejo. Dobitnike nagrad smo  izžrebali iz velike žrebalne pol krogle v kateri so bile vse oddana nagradne kartice zbrane od januarja do decembra 2017. Žreb je opravila komisija v sestavi  treh članov in sicer Jernej Kozan, direkrektorica  KŠTM Mojca Pernovšek in član organizatorja Zdravko Remar ob povezovanju Cirila Dolinška. Ob zaključku je bila izrečena tudi zahvala vsem, ki so in še bodo prispevali nagrade, ki jih podarimo v  žrebu.
Prejemniki nagrad in darovalci so:

3. nagrado, ki jo podarja KŠTM Sevnica, prejme:

Sonja Krt

nagrada je: 10x ogled Gradu Sevnica z degustacijo vin in mesnin.

  

2. nagrado, ki jo podarja Turistična kmetija Grobelnik, prejme:

Fajfar Marija

nagrada je: 4x nočitev z zajtrkom.

  

1. glavno nagrado, ki jo podarja Lisca .d.d. iz Sevnice, prejme:

Grmek Štefka

nagrada je: Nakupi v vrednosti 200

 Izžrebance, ki niso bili prisotni pri žrebanju, bo organizator o žrebanju pisno obvestil na naslov, naveden na nagradni kartici v roku 15 dni. Izžrebanci lahko nagrado prevzamejo ali se dogovorijo o terminu koriščenja do 15. februarja 2018.

Nagrajence obveščamo, da lahko nagrado prevzamejo v Turistični agenciji Doživljaj, Trg svobode 10 v Sevnici.

Informacije o načinu prevzema nagrade na 07/ 81 65 462 ali 051 680 287.  

Za praznični utrip in veselje otrok je poleg obloženih stojnic, mini planice, mažoret, godbe in plesalcev poskrbel tudi Božiček. 

 

 Zdravko Remar, KŠTM Sevnica

Oglejte si tudi