Logo MojaObčina.si
JUTRI
21°C
5°C
NED.
25°C
6°C
Oceni objavo

ŽUPAN ŽE IMA KLUBSKO KARTICO KMN SEVNICE

Klub malega nogometa Sevnica (v nadaljevanju KMN) se aktivno pripravlja no novo sezno
Igralski kader nabira kondicijo in se poti pod taktirko Mitje Jonteza. Tudi uprava KMN se poti, saj se trudi da pripravi čimboljše pogoje za delovanje kluba. Iz tega razloga je bila v petek 30.8.2013 sklicana redna skupščina KMN. Predsednik in podpredsednik sta predstavila poslovno in finančno sliko delovanja KMN v pretekli sezoni.

 

Po potrditvi poročila so sledile volitve organov KMN. Novi (stari) predsednik je postal Marko Lisec. V izvršni odbor so bili izvoljeni Marko Kotar, Matej Zakšek, Tomaž Blatnik (sekretar), Robert Gorišek in Jernej Povše. Nadzorni odbor bodo sestavljali Janez Imperl, Marko Kašič in Tilen Novšak. Disciplinsko komisijo pa bodo zasedali Robert Gorišek (predsednik), Ivan Kneževič (kandža) in Bojan novšak.

 

Trener Mitja Jontez je predstavil svoj pogled na novo sezono. S člansko ekipo bi rad prišel čimvišje tako v ligaškem tekmovanju in Pokalu Olimja. Mladinska selekcija bo branila državni naslov. Izpostavil je dejstvo, da je v lanski sezoni znotraj KMN delovala fenomanlna klima (klapa) in tega si želi tudi v teji sezoni.

 

Na povabilo se je ozval tudi sevniški župan Srečko Ocvirk, ki je v nadaljevanju prevzel besedo. Ob tej priložnosti je čestital KMN za dosežene odmnevne rezultate. Pohvalil je tudi odlično organizacijsko strukturo kluba. Velik napredek je viden v osveščanju populacije preko medijev o svojih projektih in uspehih. Posledično pa je v tem vidna tudi lepa promocija sevniške občine. Na koncu je izpostavil, da bo občina Sevnica še naprej podpirala pomagala po svojih naboljših močeh. Predsednik KMN je v zahvalo županu za dosedanjo pomoč izročil prvo klubsko kartico pod zaporedno številko ena.

 

Na koncu je sledilo povabilo na piknik.

Foto&text: Tomaž Blatnik

Oglejte si tudi