Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
2°C
JUTRI
20°C
4°C
Oceni objavo

ZAKLJUČEK SEVNIŠKEGA POKALA

Minulo soboto je potekal še zadnji tek v sklopu Sevniškega pokala. Prizorišče zaključnega tekmovanja in podelitev zasluženih nagrad je bilo na Blanci, kjer se je zbralo 74 tekačev in kopica njihovih navijačev. Zmagovalci petega teka za Sevniški pokal so tako v svojih kategorijah postali: Nika Radej, Jan Dolmovič, Zala Krmelj, Luka Kosar, Naja Zupančič, Tjaš Pelko, Maja Knez, Bor Bauman, Tija Senica, Matija Rizmal, Tjaša Knez, Aljaž Renko, Nika Jančič, Miha Povšič, Mateja Jazbec, Jure Rizmal, Dušan Krašovec in Zdravko Kukman. Absolutna zmagovalca glavnega teka na 4 kilometre pa sta bila Nika Jančič iz AD Kladivar in Miha Povšič iz AK Sevnica.

Po topli malici, za katero so poskrbeli iz gostilne Pr´ Čot, ki vam tudi sicer pripravi okusne pizze in nedeljska kosila, pa je potekala še finalna podelitev nagrad vsem zmagovalcem posamičnih kategorij.

Zmagovalci Sevniškega pokala 2015/2016 so tako postali sledeči tekači: Nika Radej, Jan Dolmovič, Zala Krmelj, Timotej Krašovec, Ajda Slapšak, Tomi Bajc, Maja Knez, Bor Bauman, Nika Jančič, Anže Trebše, Tjaša Knez, Aljaž Renko, Nina Lisec, Miha Povšič, Mateja Jazbec, Rok Petančič, Robert Lendaro in Zdravko Kukman. Absolutna zmagovalca Sevniškega pokala pa sta bila Nina Lisec in Miha Povšič, oba iz AK Sevnica.

Za konec se zahvaljujemo vsem pokroviteljem, tekačem, navijačem in pomagačem. Vidimo se znova jeseni na 6. Sevniškem pokalu.

 

AK Sevnica

Oglejte si tudi