Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
6°C
JUTRI
12°C
3°C
Oceni objavo

VPIS v KARATE in KICKBOXING

Klub borilnih veščin Sevnica septembra vpisuje nove člane v vadbo karateja in kickboxinga. Treningi bodo potekali v mali telovadnici Športnega doma Sevnica,  spodnji telovadnici OŠ Sava Kladnika Sevnica in POŠ Loka pri Zidanem Mostu. 

Karate za osnovnošolce, dijake, mladino in odrasle je posebej prilagojen za njihov vsestranski razvoj. S karatejskimi tehnikami v obliki kat, sparinga, dela z rekviziti, stretchinga, meditacije in pravilnega dihanja razvijamo svoje psihofizične sposobnosti. Karate je zelo zdrav, zanimiv in eno najbolj koristnih športnih oblik gibanja za zdravje. Vsebina vadbe karateja temelji na izboljšanju motoričnih sposobnosti, izboljšanju koordinacije, agilnosti, hitrosti, moči, kreativnosti ... Vse to izvajamo z različnimi igrami, kot so elementarne igre, naravne oblike gibanja, igre z žogo, tekalne igre, vadbe na poligonih in druge. Vključitev v športne tekmovalne programe še posebno motivira predvsem mlajšo populacijo. 

Kickboxing je kontaktni borilni šport, pri katerem v vadbenih procesih uporabljamo najboljše posamezne elemente borilnih veščin, kot so karate, boks, taekwondo in tajski boks. S posebnimi metodami in različnimi vajami povečujemo motorične sposobnosti, »očistimo« zavest odvečnih skrbi, povečujemo gibljivost in eksplozivno moč. Intenzivnost vadbe je popolnoma prilagojena vaši trenutni zmogljivosti, saj lahko sami določate intenzivnost glede na svojo pripravljenost. Pri tem predznanje borilnih veščin ni potrebno.


Ne oklevajte in se še danes odločite za eno izmed koristnih vadb: karate in/ali kickboxing. 

Zaupajte našim strokovnjakom in pedagogom, mojstrom karateja in kickboxinga, večkratnim državnim prvakom in nosilcem številnih medalj z evropskih in svetovnih prvenstev. 

Dodatne informacije dobite na spletni strani Kluba borilnih veščin Sevnica: www.kbv-sevnica.org, na gsm tel. št.: 040 98 62 62 (Jurij Orač, Sevnica), 070 85 99 33 (Marja Zidarič, Loka), ali nam pišite na klubski e-naslov: kbv.sevnica@gmail.com. Pokličite nas ali obiščete na eni izmed treh lokacij, kjer izvajamo redno vadbo. Vljudno vabljeni tudi starši otrok.

Oglejte si tudi