Logo MojaObčina.si
JUTRI
21°C
5°C
SOB.
27°C
5°C
Oceni objavo

KMN Potočje projektiranje Sevnica: mladinska četvorka bodočnost sevniškega futsala

Po zaključku pokalnega tekmovanja se je nadaljevalo 14. kolo 1. slovenske futsal lige, kjer so se Sevničani z zmago nad uporniki približali zgornjemu delu lestvice. KMN POTOČJE PROJEKTIRANJE SEVNICA : KMN PUNTAR 5:3 (2:1)

Ekipa iz Posavja je tekmo pričela s standardno mladinsko četvorko. Proti Puntarju so vsakič povedli, gostujočo mrežo je že po minuti in pol načel Domen Krnc. Gostje so izenačili v 4. minuti preko mladega Hozjana. Na sredini prvega polčasa je Jan Nečemer  iz protinapada  dosegel zadetek in postavil rezultat polčasa.

 

V nadaljevanju tekme so uporniki v 27. minuti uspeli izenačiti, Krnc pa je še v isti minuti poskrbel za novo domače vodstvo. Po zadetku Luke Koprivnjaka so Tolminci pričeli igro z vratarjem v polju, kar se je zgodilo 4. minute pred koncem srečanja. Jan Nečemer je z drugim zadetkom rešil vprašanje o zmagovalcu, poraz Tolmincev pa je ublažil Čujec.

 

Mitja Jontez, trener Potočje Projektiranje Sevnica:
»Vesel sem po taki zmagi. Naša mlada četvorka je dokazala in napovedala, da je bodočnost naše futsal scene. Igrali smo dobro, bili smo sproščeni, zato je tudi prišel rezultat. Tudi Puntarju čestitke za dobro igro. Odločila je naša daljša klop.«

 

Z zmago so se sevniški malo nogometaši  povzpeli na 6. mesto in zmanjšali zaostanek za vodilnimi. Teoretične možnosti za preboj v končnico še vedno ostajajo.

 

Lestvico, zadetke ter izjave petkovega srečanja si poglejte na uradni klubski strani.

 

Tekst: T.B./KMN Sevnica
Foto: M.K./KMN Sevnic

Oglejte si tudi