Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
8°C
JUTRI
21°C
6°C
Oceni objavo

JUBILEJNI 50. KROS OBČINSKIH REPREZENTANC IN DOPSEŽKI SEVNIŠKIH ATLETOV

Občina Sevnica je po končanem jubilejnem, že 50. krosu občinskih reprezentanc, ki je letos potekal v organizaciji Koroškega atletskega kluba Ravne, bogatejša za štiri ekipne atletske zmage in vrsto odličnih uvrstitev.

V najmlajši kategoriji pionirjev sta si ekipno zmago priborila Tomi Bajc s prvim in Tjaš Pelko s petim mestom, sestri Slapšak, Ajda s prvim in Živa s šestim mestom, pa sta ekipno zmagali v kategoriji mlajših pionirk A. Do ekipne zmage so sevniški atleti prišli tudi v kategoriji mlajših pionirk B, katero sta zastopali Lea Haler in Nina Lisec, ter v kategoriji starejših pionirk A, v kateri sta tekli Nika Dobovšek in Nives Novšak. Lea in Nika sta bili v svoji kategoriji najhitrejši, med tem ko je bila Nina druga, Nives pa deveta.

Sevniške uspehe so dopolnili še Miha Povšič in Jan Samide s tretjim mestom v članski kategoriji, Melani Knez in Hana Kranjec s 4. mestom v kategoriji  mlajših mladink ter Tomaž Sešlar in Jan Knez, ki sta bila v kategoriji mlajših pionirjev B skupno na petem mestu.

Po skupnem ekipnem rezultatu je Sevnici pripadalo 4. mesto, kar atletom in trenerjem daje še dodaten zagon za vsa prihodnja tekmovanja.

 

AK Sevnica

Oglejte si tudi