Logo MojaObčina.si
JUTRI
21°C
5°C
NED.
25°C
6°C
Oceni objavo

Futsal 1.SFL: Sevniški futsalerji z zmago v Tolminu na vrh prvenstvene lestvice

V tretjem kolu 1. Slovenske futsal lige se je KMN Sevnica iz gostovanja v Tolminu vrnila s polnim izplenom. Na sredini drugega polčasa so izkoristili zmedo ''upornikov'' in z dvema zadetkoma odločili zmagovalca.
Prvi polčas ni postregel z veliko priložnosti. Ekipi sta pričeli previdno, domačini pa so s taktično igro ''uspavali'' sevniške napadalce, ki so s težavo prihajali do priložnosti. Ponovno je bil dobro razpoložen sevniški vratar Govekar.

 

Ključni trenutek se je zgodil na sredini drugega polčasa ko je Martić hitro izvedel udarec iz avta, domačini so pozabili na Grigića, ki je zatresel prazno mrežo. Mehić je v 33 minuti iz protinapada povišal na 0:2. Po minuti odmora so domačini zaigrali z vratarjem v polju. Sevniški futsalerji so blokirali vse napade, Govekar pa je ponovno ''zaklenil'' svoja vrata iz že drugič v sezoni ohranil svojo mrežo nedotaknjeno.

 

Tekma med KMN Bronx Škofije in FC Litijo ni bila odigrana, ker slednja igra v Ligi prvakov. Ta tekma bo odigrana 8.10.2013. Vsaj do takrat po bo KMN Sevnica ostala na 1.mestu prvenstvene lestvice v 1.SFL.

 

V kadru so bili:

Domen Krnc, Uroš Martić, Jan Nečemer, Mihael Grigić, Denis Govekar, Nenad Kurtić, Luka Koprivnjak, Ševzet Mehić, Matej Kranjčevič, Irnes Škorič, Rok Baznik, Matej Zakšek.

Oglejte si tudi