Občine: Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče, Sevnica Občine: Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče-Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Ptuj, Rače-Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale Občine: Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova-Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Litija, Ljubljana, Log - Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika Občine: Bloke, Cerknica, Ilirska Bistrica, Loška dolina, Pivka, Postojna Občine: Ajdovščina, Bovec, Brda, Cerkno, Idrija, Kanal ob Soči, Kobarid, Miren-Kostanjevica, Nova Gorica, Renče-Vogrsko, Šempeter-Vrtojba, Tolmin, Vipava Občine: Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Križevci, Kuzma, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Radenci, Razkrižje, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana, Veržej Občine: Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog-Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semič, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk Občine: Ankaran, Divača, Hrpelje-Kozina, Izola, Komen, Koper, Piran, Sežana Občine: Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi Občine: Bistrica ob Sotli, Braslovče, Celje, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Podčetrtek, Polzela, Prebold, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Rogatec, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Šmartno ob Paki, Šoštanj, Štore, Tabor, Velenje, Vitanje, Vojnik, Vransko, Zreče, Žalec Občine: Črna na Koroškem, Dravograd, Mežica, Mislinja, Muta, Podvelka, Prevalje, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Ribnica na Pohorju, Slovenj Gradec, Vuzenica Občine: Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas-Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri, Žirovnica Sevnica
DANES
21°C
11°C
JUTRI
22°C
10°C
Oceni objavo

KMN Sevnica skozi leto 2013

Na koncu leta 2012 se je uprava KMN Sevnice vsedla s trenerjem Mitjo Jontezom, kjer so se pogovorili o razmerah v klubu. Takrat je Sevnica v 2. Slovenski futsal ligi zasedala 6. mesto z zbranimi 15. točkami. V prestopnem roku sta se igralskemu kadru pridružila mladinec Mihael Grigić in zimzeleni veteran Nenad Kurtić, upravi kluba pa je na pomoč priskočil Tomaž Blatnik, ki se je posvetil marketingu ter pomagal Mitju Jontezu na treningih in tekmah.

PRAVLJIČNIH 9 ZAPOREDNIH ZMAG

11. januarja 2013 se je pričela pravljica malonogometašev ob Savi. Prvih devet točk je bilo osvojih na Ptuju, Ribnici in Ilirski Bistrici. Prvo domačo tekmo so odigrali proti ekipi iz Škofje Loke, ki so jo z všečno in borbeno igro dobili z rezultatom 5:1. Ekipa je postajala samozavestnejša, kar so začutili tudi navijači in pričeli pridno polniti sevniško športno dvorano. Ko so iz obeh gostovanj v Benediktu in Oplotnici odpeljali polni plen in doma premagali Ajdovce in Veliko Laščane, je bilo jasno, da bo zadnja tekma proti Mariborčanom odločala o potniku v dodatne kvalifikacije za vstop v 1. Slovensko futsal ligo. Z 9. zaporedno zmago so Posavci na koncu zbrali 42 točk, v ligi pa so kar 94 kart zatresli nasprotnikovo mrežo ter na koncu pristali na 2. mestu.

 

ZA 1.SFL POTREBNIH 5 TEKEM

V dodatnih kvalifikacijah so se Sevničani udarili z ekipo iz Nazarj, kjer sta bili odigrani prvi srečanji. Na prvi tekmi so Sevničani doživeli prvi poraz, ki pa jih ni prizadel, saj so že na drugi tekmi razorožili domačine in serijo izenačili na 1:1. Sledile so dve tekme doma. Sevniški navijači so do vrha napolnili domačo dvorano in po zmagi upali, da se bodo že na drugi domači tekmi uspeli vrniti med elito. Loterija 6-metrovk je odločilo, da se bo zmagovalca določilo na zadnji 5-ti tekmi v Nazarjih. Sevniški nogometaši so v drugem polčasu strli odpor domačinov in sevniški ''fičo'' katerega je sfriziral sevniški strateg Mitja Jontez, je Sevnici ob Savi zagotovil igranje v 1. Slovenski futsal ligi.

 

U21 DRŽAVNI PRVAKI!

Sevniški mladinci so pod vodstvom Mitje Jonteza postavili nov klubski mejnik. Stopnjevali so svojo formo in najboljše prihranili za finale, kjer so se pomerili z večnimi rivali iz Litije. Prvo tekmo so odigrali v sevniški dvorani, kjer so po 30-tih minutah vodili že z 4:0. Nato so Litjani dosegli dva zadetka, kar je bil dober obet za povratno srečanje. V litijski dvorani so domačini poskušali na se načine preobrnati rezultat, vendar so Sevničani ponovno dosegli 4 zadetke in zasluženo dokazali, da so najboljša mladinska ekipa v sezoni 2012/2013.

 

ZGODOVINSKA UVRSTITEV NA FINAL FOUR (F4)

Na poti do zaključnega turnirja Pokala Terme Olimia so sevniški gladiatorji premagali KDN Radeče, KMN Velike Lašče in na koncu branilca naslova KMN Bronx Škofije, ki je klonil po penalih. Spomnimo, da so se Sevničani iz Škofij vrnili s 4-rimi zadetki zaostanka, ki so ga s fanatično predstavo na domačem parketu izničili in po 6-metrovkah obrnili zmsgo v svojo korist. F4 bo na sporedu 8. in 9. Marca 2014 s prenosom na ŠPORT TV.

 

V 1.SFL ŽE ZAGOTOVOLJEN NASTOP V PLAY-OFF

Pred začetkom sezone v 1.SFL je bil cilj uprave KMN Sevnica obstanek v ligi. Lanski ekipi so se pridružili Ševzet Mehić, Irnes Škorić ter povratnik iz Maribora Denis Govekar. Po 10-tih krogih članska ekipa zaseda visoko 3. mesto z zbranimi 21-timi točkami. V klubu prevladuje odlično vzdušje, odlična klimo pa fantje kažejo na parketu, kjer s svojimi predstavami navdušujejo svoje navijače in podpornike kluba. V letu 2014 si v klubu želijo podobne predstave članske ekipe, čimmanj poškodb, čimveč veselih trenutkov z igralci in navijači ter ne glede na vse, da ostanejo prava klapa.

Na spletni strani www.kmn-sevnica.si si lahko pogledate povezavo do intervjujev Jonteza, Koprivnjaka, Krnca in Kranjčeviča. Na socilanem omrežju Facebook pa si lahko pogledate arhivski posnetek pred tekočo sezono.

 

Še zadnjič v tem letu AJDE SIUNCA!

Oglejte si tudi