Logo MojaObčina.si
DANES
11°C
3°C
JUTRI
18°C
2°C
Oceni objavo

20 LET USPEŠNEGA DELOVANJA DBV IPPON SEVNICA

Uspešno in dokaj množično društvo, ki se ukvarja z vadbo borilnih veščin ju jitsu in judo v občni Sevnica, je letos praznovalo častitljivi jubilej, 20 let delovanja. V kulturni dvorani v Sevnici so 29. novembra na slovesnosti podelili zaslužnim trenerjem in organizacijam priznanja. Prireditev je popestril tudi osrednji gost prof. dr. Janko Strel.

 Društvo je vseskozi v dobri organizacijski in tekmovalni kondiciji. Športno vadbo v Sevnici in Boštanju obiskuje veliko mladih, čedalje več udeležencev pa se udeležuje tudi rekreativne vadbe samoobrambe za odrasle. Številni odlični tekmovalni rezultati, vključenost v družbeno življenje, pa tudi aktivna vključenost vodstva v slovenske in lokalne panožne zveze, govorijo o uspešnosti delovanja društva.

Na slavnostni prireditvi, ki je zaznamovala 20 let športnih aktivnosti DBV IPPON SEVNICA, so bile podeljene pisne zahvale ter bronasti, srebrni in zlati znaki. Pisne zahvale so prejeli: Roman KUMP,  Irma PIRC, Peter BEVC, Zvonko IVAČIČ in Damjan GERJEVIČ. Prejemniki bronastega znaka so bili: Milan LUZAR, Anja LUZAR, KŠTM, OŠ Sava Kladnika Sevnica, KS Sevnica in Tanin Sevnica. Srebrni znak so prejeli: Dušan KORENE, Janja VAVTAR, Robert PERC, Robert GRUBENŠEK in Bogdan ŽIBERT. Prejemniki zlatega znaka so bili: Andrej CEŠEK, Silvo KOŽELJ in Miran GRUBENŠEK. Plaketo sta prejeli Občina SEVNICA in OŠ BOŠTANJ.

Prireditev, ki je bila v primerjavi z drugimi predvsem glasbeno naravnana, so med programom nagovorili: dr. Silvo KOŽELJ, doktor psihologije in psihoterapevt ter eden izmed ustanovnih članov sevniškega društva borilnih veščin, prof. dr. Janko STREL s fakultete za šport, predsednik Ju-jitsu zveze Slovenije, predsednik Evropske ju-jitsu zveze in podpredsednik Mednarodne ju-jitsu zveze Robert PERC, ki je sevniškemu društvu podelil posebno zahvalo v imenu slovenske ju-jitsu zveze, in sevniški župan Srečko OCVIRK, ki je ustanovitelju društva in še aktivnemu glavnemu trenerju Miranu GRUBENŠKU podelil listino občine Sevnica.

Vir: arhiv DBV Ippon

 

 

 

Oglejte si tudi