Logo MojaObčina.si
JUTRI
25°C
8°C
SRE.
23°C
10°C
Oceni objavo

CICIBAN SE IGRAM

Vrtec Ciciban Sevnica v letu 2024 praznuje 50 let. Ob tej priložnosti smo pripravili prireditev Ciciban se igram v četrtek, 4. 4. 2024, ob 17.00 v Centralnem vrtcu. Prireditev je bila namenjena otrokom in njihovim staršem, povabili pa smo tudi predstavnike ustanoviteljice, predstavnike sveta staršev in bivše ravnateljice Vrtca Ciciban Sevnica.

Zbrali smo se pred Centralnim vrtcem, kjer so otroke zabavali Pika Nogavička, Rdeča Kapica in Kekec, junaki iz pravljic po katerih so poimenovane tudi enote našega vrtca. Nagovorili so nas ravnateljica Vrtca Ciciban Sevnica Tanja Sorčan, podžupan občine Sevnica Janez Kukec in predsednik sveta staršev Denis Revinšek.

Prireditev smo nadaljevali v igralnicah in skupnih prostorih našega vrtca. Otroci so lahko skupaj s starši ustvarjali v različnih ustvarjalnih delavnicah, potovali v svet pravljic in lutk, prepevali ljudske pesmi in plesali ljudske plese, se preizkusili v gibalnih aktivnostih, spoznali in zaplesali s folklorno skupino Spomin.

Praznovanje našega rojstnega dne smo zaključili v športni igralnici s pesmijo Pobelelo pole in Vse najboljše. Na koncu smo se posladkali še s sadno solato in se otrokom in staršem zahvalili, da so del naše zgodbe.

Katja Traven

Vrtec Ciciban Sevnica

Oglejte si tudi