Logo MojaObčina.si
JUTRI
20°C
3°C
NED.
25°C
6°C
Oceni objavo

PO DVEH PODALJŠKIH V NOGOMETU ZMAGALI SEVNIŠKI STAREJŠI DEČKI

9. novembra 2015 je na OŠ Sava Kladnika Sevnica potekalo tekmovanje v nogometu. Udeležile so se ga tri osnovnošolske ekipe.

RAZBURLJIVO OBČINSKO TEKMOVANJE V NOGOMETU ZA STAREJŠE DEČKE

9. novembra 2015 je na OŠ Sava Kladnika Sevnica potekalo tekmovanje v nogometu. Udeležile so se ga tri osnovnošolske ekipe.

V prvi tekmi sta se pomerili OŠ Tržišče in OŠ Boštanj. Tekmo je zanesljivo dobila boštanjska ekipa, zatem pa je sledil najbolj razburljiv del tekmovanja. Pomerili sta se ekipi Sevnice in Boštanja. Po rednem delu sta bili obe ekipi enakovredni. Vsaka ekipa je imela veliko obetavnih priložnosti, vendar sta mreži mirovali. Tudi po podaljšku zadetkov ni bilo. O zmagovalcu je odločalo streljanje sedemmetrovk. V igri sem se zelo izkazal, saj sem ubranil kar 3 sedemmetrovke in boštanjsko ekipo smo premagali  z 2:1. Navzoči so tulili od navdušenja, pa tudi igralci smo bili ponosni na našo igro in uvrstitev, saj smo dosegli 1. mesto. Za nami je 2. mesto osvojila OŠ Boštanj, 3. mesto pa OŠ Tržišče.

Sevniški igralci se zavedamo, da smo ta dan prikazali odličen nogomet in komaj čakamo na področno tekmovanje. Zahvala tudi odlični publiki, ki je za nas navijala ves čas tekmovanja.

Tilen Fon, 8. b

OŠ Sava Kladnika Sevnica

Oglejte si tudi