Logo MojaObčina.si
JUTRI
12°C
3°C
NED.
14°C
2°C
Oceni objavo

ANGLEŠKI JEZIKOVNI TABOR LISCA 2016

Že četrto leto zapored!

Med poletnimi počitnicami bo na Lisci pri Sevnici potekal angleški jezikovni tabor za osnovnošolce in mladostnike in sicer v dveh terminih.
1. Termin: nedelja 17.7. do petka 22.7.2016
2. Termin: nedelja 24.7. do petka 29.7.2016

Bivali bomo v Jurkovi koči, kjer so skupna ležišča z urejeno kopalnico in dnevnim prostorom ter kuhinjo. Čez dan bomo večinoma zunaj, uporabljali bomo tamkajšnje igrišče, se igrali razne športne igre, imeli ustvarjalne delavnice, družabne, orientacijske ter druge zabavne in poučne igre. Zvečer bo sledil animacijski program - pohod z baklami, strateške igre, pijama party, disco fever, filmski večer in še in še. Udeleženci bodo imeli 5 obrokov dnevno, od tega bosta dve malici, večinoma sadni. Sadje bo tudi ves čas na voljo tekom dneva, tako da lačni ne bodo ostali.
Tabor bomo vodili trije anglisti (Sara, Gašper in Miha) z izjemno dobrim znanjem angleškega jezika. Izkušnje so pokazale, da otroci in mladostniki največ odnesejo od jezikovnih taborov z NEPRESTANO KOMUNIKACIJO V ANGLEŠKEM JEZIKU. Vodniki se bomo posluževali slovenskega jezika samo v primeru morebitnih težav ali pri razlaganju pomembnih navodil / informacij. Udeleženci bodo seveda lahko uporabljali slovenski jezik, odgovor pa bodo dobili v Angleščini. Tako jih bomo resnično spodbujali k uporabi Angleščine z namenom, da preko iger in zabavnih aktivnosti izgubijo ˝strah˝ pred uporabo le-te.

Za prijavo pišite na mojca.svigelj@kstm.si ali pokličite 051 860 290
Za vsebinska vprašanja smo vam na voljo na nauci.se.anglesko@gmail.com ali 031 855 490 – Sara

Oglejte si tudi