Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
0°C
JUTRI
12°C
3°C
Oceni objavo

Oratorij 2017 s SMC Sevnica

Prva dva julijska tedna je v Sevnici potekal oratorij, ki ga že vrsto let organizira Salezijanski mladinski center Sevnica. Letošnji oratorij je nosil naslov Dotik nebes in je bil posvečen Mariji. Na oratoriju se je vsak dan družilo več kot 130 otrok in animatorjev.

Skupaj smo doživeli veliko lepega in se tudi kaj novega naučili. Tudi letos smo se odpravili kampirat k cerkvi sv. Roka nad Sevnico, kjer smo postavili zelo veliko šotorov in se ob pikniku družili z našimi starši. Odšli smo tudi na izlet h kipu Lurške Marije, ki se nahaja ob Čanjskem potoku na zelo lepo urejeni lokaciji sredi gozda. Po skupni maši na bližnjem travniku se nam je prilegla ohladitev na sevniškem bazenu. Na oratoriju smo veliko prepevali, se igrali, ustvarjali v delavnicah, organizirali Oratorij ima talent, reševali ukradeno zastavo in še mnogo zabavnih stvari. Letošnji oratorij pa je bil prav poseben tudi zato, ker nas je obiskala televizijska ekipa RTV Slovenija in za oddajo Obzorja duha posnela prispevek o našem oratoriju.
Posnetek si lahko ogledate v arhivu na njihovi spletni strani.

Da smo oratorij uspešno izpeljali, se še enkrat najlepše zahvaljujemo vsem, ki nas podpirate in omogočate, da tolikšno število otrok lahko doživi kvalitetno poletno doživetje.
vir: SMC

Povezave

SMC Sevnica

Oglejte si tudi