Logo MojaObčina.si

Sevnica

DANES
7°C
-4°C
JUTRI
7°C
-4°C
2384

Knofastično praznovanje 10-letnice

Kaj za vas pomeni KNOF? Samo gumb ali skupino alternativcev brez predsodkov, izobraževanje starejših in brezposelnih, umetnost za ljudi, kot sva jaz in ti, center razvoja in trajnostnih praks ali podjetništvo z družbenim učinkom? Karkoli od tega je pravilno. Pa še veliko več.
Ob 10-letnici delovanja organiziramo v petek, 17. novembra, Odtis KNOF na našem gradu. Pripravili smo impresiven pregled rezultatov našega delovanja, predstavili pa jih bomo na okrogli mizi ob 13.00.
Ob 17.00 pa bomo potovali v času. Zelo bomo nostalgični in čustveni. Ponosno bomo predstavili tudi naše sedanje aktivnosti in sodelavce s showroomom Zelena Sevnica, Stara šola in KiSS, izvedeli boste vse o naravni gradnji in socialnem podjetništvu, premierno pa bomo prikazali tudi Stikalnik FabLab Posavje, novega partnerja KNOF. Skratka, knofastično bo.
Obujanje spominov osmišlja, ogreje srce in utrdi pot prihodnosti. Vabimo vse, ampak res prav vse, ki ste kdaj bili (vsaj malo) KNOF, in tudi tiste, ki si to na skrivaj želite.

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!