Logo MojaObčina.si
DANES
21°C
5°C
JUTRI
27°C
5°C
Oceni objavo

DECEMBERSKA AVTOHTONA TRŽNICA in SEJEM ŽELJA v Sevnici

V soboto 1. decembra je KŠTM organiziral ob Kmečki tržnici pri NLB v  novem delu Sevnice tudi Avtohtono tržnico z namenom, da pogodbenim domačim partnerjem, ki tržijo svoje izdelke in pridelke preko Turistične agencije Doživljaj pomaga pri razpoznavnosti in dodatnem trženju.

Izvedli smo postavitev stojnic in miz na katere smo razporedili prijavljene, ki so bili zadovoljni s povabilom in tudi trženjem. Tržnico je lepo dopolnjevala tudi ponudba »Novoletnega sejma želja« z ustvarjanjem. Na prireditvenem prostoru smo imeli tudi mini ozvočenje za izvajanje glasbe in občasne seznanitve obiskovalcev s ponudbo.

Ponudba je lepo privabljala obiskovalce in je naletela na pozitiven odziv. Na Info stojnici so največ zanimanja pokazali za katalog turistične ponudbe in za manjše spominke. Izpolnjenih je bilo nad sto Nagradnih kartic veselja.

Posebno zanimanje je bilo za  žrebanje Nagradne kartice veselja , ki se bo zgodilo v soboto 22.12.2012 na isti lokaciji ob Avtohtoni tržnici ob 11:00 uri, pri žrebu bo sodeloval tudi znani Sevničan Rafko Irgolič za glasbeni del pa bodo poskrbeli ljudski godci iz Rake.

 

 Zdravko Remar,  KŠTM Sevnica

Oglejte si tudi