Izberi drugo občino
Nazadnje izbrane občine

Poišči občino

Registracija
Napoved za petek, 23.06.2017

pretežno oblačno
Popoldne bo večinoma sončno, nastale bodo krajevne nevihte, ki bodo lahko tudi močnejše. Manj verjetne bodo na Primorskem. Pihal bo zahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 30 do 36 stopinj C.
19°C | 36°C
sobota, 24.06.2017
19°C | 34°C
nedelja, 25.06.2017
19°C | 30°C
ponedeljek, 26.06.2017
16°C | 30°C
torek, 27.06.2017
15°C | 33°C
Opozorila
Petek, 23.6.2017 ob 14h
Popoldne in zvečer so možne močnejše nevihte z nalivi in sunki vetra, ni izključen tudi pojav toče. Ob tem so možni porasti hudourniških voda.
19°C
36°C
pretežno oblačno
Nahajaš se tukaj: Novice Občinske

JAVNI RAZPIS ZBIRANJA PREDLOGOV ZA ......


OBČINSKE, OBVESTILA

| |
01.03.2013      7:31
A A

JAVNI RAZPIS ZBIRANJA PREDLOGOV ZA SOFINANCIRANJE PROGRAMOV NA PODROČJU SOCIALNEGA IN ZDRAVSTVENEGA VARSTVA V OBČINI SEVNICA V LETU 2013Deli:

OBČINA SEVNICA

GLAVNI TRG 19a

8290 SEVNICA

 

Telefon: (07) 81 61 200

Telefax: (07) 81 61 210

E-pošta: obcina.sevnica@siol.net

 

Datum:   01.03.2013

Številka: 129-0001/2013

 

 

RAZPISNA DOKUMENTACIJA

 

JAVNI RAZPIS ZBIRANJA PREDLOGOV ZA SOFINANCIRANJE PROGRAMOV NA PODROČJU SOCIALNEGA IN ZDRAVSTVENEGA VARSTVA V OBČINI SEVNICA

V LETU 2013

 Razpisno dokumentacijo sestavljajo:

  1. Povabilo k oddaji ponudbe
  2. Besedilo javnega razpisa
  3. Prijavni obrazci
  4. Pravilnik o kriterijih in merilih za sofinanciranje programov na področju socialnega in  zdravstvenega varstva v Občini Sevnica
  5. Vzorec pogodbe
  6. Obrazec za končno poročilo o izvajanju programa

 OPOZORILO:

 Prijavo na razpis, vzorec pogodbe in ostale obrazce mora podpisati prijavitelj – fizična oseba, če je prijavitelj fizična oseba; če je prijavitelj pravna oseba (zavod, društvo ipd.), pa njen zastopnik (npr. predsednik društva, direktor zavoda,..), kot to izhaja iz predložene registracije. Navedene dokumente lahko podpiše tudi pooblaščena oseba, če jo za to pooblasti prijavitelj – fizična oseba oz. zastopnik pravne osebe in če je pooblastilo priloženo prijavi.

 

Za sofinanciranje se bodo upoštevali programi na področju socialnega in zdravstvenega varstva, ki se bodo izvajali na območju občine Sevnica in programi, ki so zastavljeni tako, da aktivno vključujejo občane občine Sevnica.

 

Prepozne prijave in prijave, ki jih niso vložile upravičene osebe, se bodo s sklepom zavrgle in ne bodo predmet nadaljnje obravnavane.

 

    Srečko Ocvirk,

         župan Občine Sevnica

 

 

OBČINA SEVNICA

GLAVNI TRG 19a

8290 SEVNICA

 

Telefon: (07) 81 61 200

Telefax: (07) 81 61 210

E-pošta: obcina.sevnica@siol.net

 

Datum:    01.03.2013

Številka: 129-0001/2013

 

 

 

JAVNI RAZPIS ZBIRANJA PREDLOGOV ZA SOFINANCIRANJE PROGRAMOV NA PODROČJU SOCIALNEGA IN ZDRAVSTVENEGA VARSTVA V OBČINI SEVNICA

V LETU 2013

 

 

Okvirni obseg sredstev za sofinanciranje programov znaša 25.000,00 EUR.

 

POVABILO K ODDAJI PONUDBE

 

V Uradnem listu RS je bil dne, 01.03.2013 objavljen javni razpis zbiranja predlogov za sofinanciranje programov na področju socialnega in zdravstvenega varstva v Občini Sevnica v letu 2013. Vabimo vas, da podate ponudbo na javni razpis v skladu z navodili za izdelavo ponudbe.

 

 

 

Kontaktna oseba s strani naročnice je:

 

Andreja Ameršek,  Oddelek za družbene dejavnosti Občine Sevnica,

(Občina Sevnica, Glavni trg 19a, 8290 Sevnica, pisarna št. 208)

telefon: (07) 81 61 262, e-naslov: andreja.amersek@obcina-sevnica.si

 

 

         

     Srečko Ocvirk,

župan Občine Sevnica

 

 

Na podlagi Zakona o javnih financah (Uradni list RS, št. 11/11), 21. člena Zakona o lokalni samoupravi (Uradni list RS, št. 94/07–UPB2, 27/08-odl.US, 76/08, 100/08-odl.US, 79/09, 14/10-odl.US, 51/10 in 84/10-odl.US) in Pravilnika o kriterijih in merilih za sofinanciranje programov na področju socialnega in zdravstvenega varstva v Občini Sevnica (Uradni list RS, št. 18/06), Občina Sevnica objavlja

 

 

JAVNI RAZPIS

 zbiranja predlogov za sofinanciranje programov na področju socialnega in zdravstvenega varstva v Občini Sevnica v letu 2013

 

 

 

1. Naročnik: Občina Sevnica, Glavni trg 19 a, 8290 Sevnica

 

2. Predmet javnega razpisa je sofinanciranje naslednjih programov in/ali projektov s področja

-       socialnega varstva in

-       zdravstvenega varstva.

 

Predmet tega razpisa niso sredstva za investicijsko vzdrževanje in investicije v prostore ter nakup opreme izvajalcev programa. Prav tako niso predmet razpisa programi in/ali projekti, za katere so predlagatelji že kandidirali ali pridobili sredstva iz drugih razpisov ali proračunskih virov Občine Sevnica.

 

3. Pogoji, ki jih morajo izpolnjevati prijavitelji na javni razpis

Na razpis se lahko prijavijo vsi izvajalci, ki:

-      so registrirani in imajo dejavnost socialnega varstva ali zdravstvenega varstva opredeljeno v ustanovitvenih aktih,

-       aktivno delujejo najmanj eno leto,

-       imajo sedež ali podružnico v občini Sevnica oziroma ne glede na sedež, če je program dejavnosti zastavljen tako, da aktivno vključuje občane občine Sevnica,

-       imajo urejeno evidenco o članstvu in ostalo dokumentacijo, kot jo določa zakon o društvih (za društva),

-       imajo zagotovljene materialne, prostorske in kadrovske pogoje za uresničevanje načrtovanih programov,

-       imajo izdelano finančno konstrukcijo, iz katere so razvidni prihodki in odhodki izvajanja programa, delež lastnih sredstev, delež javnih sredstev, delež sredstev uporabnikov in delež sredstev iz drugih virov.

 

Na razpis se lahko prijavijo:

- dobrodelne organizacije kot prostovoljne in neprofitne organizacije, ki jih z namenom, da bi reševale socialne stiske in težave prebivalcev, ustanovijo posamezniki v skladu z zakonom, ali verske skupnosti,

- organizacije za samopomoč kot prostovoljne in neprofitne organizacije, ki jih v skladu z zakonom ustanovijo posamezniki z namenom, da bi v njih skupno reševali socialne potrebe svojih članov,

- invalidske organizacije kot prostovoljne in neprofitne organizacije, ki jih ustanovijo invalidi in drugi posamezniki v skladu z zakonom, da v njih izvajajo posebne socialne programe in storitve, utemeljene na značilnostih invalidnosti po posameznih funkcionalnih okvarah, ki ogrožajo socialni položaj invalidov,

- druge prostovoljne in neprofitne organizacije, ki imajo v svojih programih elemente promocije in skrbi za zdravje ter reševanje socialnih stisk občanov občine Sevnica.

 

Pravne osebe z delovanjem na območju več občin, regij ali države morajo ob svoji prijavi obvezno izkazati, da imajo svoje člane oziroma uporabnike tudi iz območja občine Sevnica in v kakšni meri je program oziroma projekt namenjen njim.

 

4. Okvirna višina razpoložljivih sredstev znaša 25.000 EUR.

 

5. Osnovna merila za izbor:

-       ocena kvalitete in realnosti predlaganega programa,

-       sodelovanje uporabnikov in prostovoljcev v programu,

-       finančna konstrukcija programa.

Ostala merila so navedena in podrobneje razčlenjena v razpisni dokumentaciji.

 

6. Posredovanje potrebne dokumentacije:

-       izpolnjena prijava na razpis in izpolnjeni obrazci iz razpisne dokumentacije,

-       s podpisom potrjen vzorec pogodbe.

Prijave na razpis morajo biti popolne.

 

7. Obdobje za porabo dodeljenih sredstev:

Dodeljena sredstva na podlagi tega razpisa morajo biti porabljena v letu 2013.

 

8. Rok za predložitev prijav in način predložitve:

Prijavitelji morajo prijavo oddati najpozneje do 29. marca 2013 na naslov: Občina Sevnica, Oddelek za družbene dejavnosti, Glavni trg 19 a, 8290 Sevnica.

Pošiljke, oddane po pošti, morajo biti oddane obvezno s priporočeno pošto, najpozneje 29.03.2013 (datum poštnega žiga na dan 29.03.2013).

 

Prijave morajo biti oddane v zaprti kuverti z oznako »Ne odpiraj – prijava na javni razpis na področju socialnega in zdravstvenega varstva v Občini Sevnica v letu 2013«. Na kuverti mora biti obvezno naveden naslov prijavitelja. Ponudbe, ki ne bodo oddane v skladu s temi navodili, bodo s sklepom zavržene.

 

9. Datum odpiranja prijav za dodelitev sredstev

Strokovna komisija, imenovana s sklepom župana, bo z odpiranjem vlog začela v roku enega tedna po zaključenem zbiranju vlog. Odpiranje ne bo javno.

 

V primeru nepopolno izpolnjenih prijav bo komisija prijavitelje pozvala, da v roku 8 dni od prejema poziva dopolnijo vlogo. V primeru, da predlagatelj v zahtevanem roku ne bo dopolnil vloge, bo vloga izločena in s sklepom zavržena kot nepopolna.

 

10. Izid razpisa

Prijavitelji bodo o izidu javnega razpisa pisno obveščeni najpozneje v roku 30 dni od datuma odpiranja prijav. Z izbranimi izvajalci bodo sklenjene pogodbe o sofinanciranju programov.

 

11. Kraj in čas, kjer lahko predlagatelji dvignejo razpisno dokumentacijo:

Razpisna dokumentacija je od dneva objave v Uradnem listu do izteka prijavnega roka dosegljiva na spletni strani Občine Sevnica: www.obcina-sevnica.si, v tem roku pa jo zainteresirani lahko dvignejo tudi na Oddelku za družbene dejavnosti Občine Sevnica, Glavni trg 19a, 8290 Sevnica. Dodatne informacije v zvezi z razpisom dobite pri Mojci Sešlar, tel. (07)81 61 214, e-mail: mojca.seslar@obcina-sevnica.si ali Andreji Ameršek, tel. (07) 81 61 262, e-mail: andreja.amersek@obcina-sevnica.si, vsak delovni dan v času od 8.00 do 13.00 ure.

 

 

Številka: 129-0001/2013                                                                     

Datum:   25.02.2013                                                                              Srečko Ocvirk

župan

 Občine Sevnica

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
0 (Bodi prvi!)
Oceni članek

Povezani članki
NE ZAMUDI VEČ NOBENE POMEMBNE NOVICE ALI DOGODKA IZ TVOJEGA KRAJA! x
Naroči se na brezplačno tedensko e-izdajo in bodi na tekočem o dogajanju v tvoji občini Sevnica!

100 % skrbno bomo varovali vašo zasebnost in odjavili se boste lahko kadarkoli!
Komentiraj novico

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Še nimate uporabniškega imena in gesla? Registrirajte se!
Komentarji 0 komentarjev
Za ta prispevek še ni dodanih komentarjev. Bodi prvi!


Koledar dogodkov Preglej vse
Junij 23 24 25 26 27 28 29 30 1 2
24.06.2017 | Šport
10. tradicionalni teniški turnir Reševalci Open 2017
24.06.2017 | Družabni dogodki
Kino večer
24.06.2017 | Družabni dogodki
PGD Zabukovje - Gasilska veselica in Tekmovanje Mini fire combat
24.06.2017 | Kultura
MUZIKAL CVETJE V JESENI
25.06.201 | Kultura
Literarne delavnice
25.06.2017 | Kultura
Dan odprtih vrat Gradu Sevnica
25.06.2017 | Družabni dogodki
Shod za domovino pri Sv. Roku nad Sevnico
26.06.2017 | Tečaji in delavnice
Slovenščina za priseljence
27.06.201 | Šport
Šola zdravja - jutranja telovadba
27.06.2017 | Družabni dogodki
Skupinske družabne igre in delavnice za otroke in mladostnike
27.06.2017 | Umetnost
kreaTorek
30.06.201 | Družabni dogodki
VABLJENI NA KMEČKO TRŽNICO SEVNICA
30.06.2017 | Tečaji in delavnice
Ustvarjalnica
30.06.2017 | Kultura
Koncert »Od Adele do Broadwaya«
01.07.201 | Družabni dogodki
mesečni sejem v Sevnici
01.07.201 | Družabni dogodki
mesečni sejem v Sevnici
01.07.2017 | Tečaji in delavnice
Dan odprtih vrat v nasadu sivke Kosmovih
01.07. - 02.07.2017 | Družabni dogodki
gasilsko tekmovanje in veselica
01.07.2017 | Družabni dogodki
Kino večer
02.07.2017 | Umetnost
Likovne delavnice za otroke

Bodite prvi pri oddaji mnenja.