Logo MojaObčina.si
JUTRI
21°C
6°C
SOB.
25°C
5°C
Oceni objavo

MojaObčina.si. Kjer poročate tudi vi.

Vabilo k  soustvarjanju

 

Ljudje pišemo zanimive zgodbe, zaradi katerih je vsak kraj edinstven. Vsak občan je soustvarjalec lokalnega utripa, zato vabljeni, da začnete tudi vi poročati o aktualnem dogajanju vaše občine na spletnem medijskem portalu MojaObčina.si Sevnica (www.mojaobcina.si/Sevnica).

 

Objavljanje na portalu je omogočeno posameznikom ter društvom in ostalim neprofitnim organizacijam in je zanje tudi brezplačno! Več kot je avtorjev, večja je pokritost tematik v vaši občini, kar je velika prednost, saj se na ta način obvešča tudi o tistem dogajanju, ki bi sicer lahko ostalo prezrto, a daje vaši občini poseben čar!

 

Danes, ko se nahajamo v posebnih razmerah in ko je življenje v marsikaterih vidikih precej omejeno, se na prvi pogled morda zdi, da se nič ne dogaja, a vendar … se dogaja!

Poročanje niso le navadne novice, saj lahko pripravite zanimive intervjuje, (foto)reportaže, komentarje, pesnitve, video in avdio posnetke in podobno! 

Poleg novice je možno objaviti dogodek, če ga organizirate, pri tem pa ni važno, ali se odvija na fizični lokaciji ali na spletu.

 

Portal MojaObčina.si Sevnica je vaš medij. Vi ste tisti, ki najbolje poznate svoj kraj. Povežite se s sokrajani in s svojimi objavami prispevajte k pisani podobi vašega kraja!

 

Alenka Kozorog, urednica 

Oglejte si tudi