Logo MojaObčina.si
JUTRI
24°C
11°C
PET.
25°C
11°C
Oceni objavo

PRIHAJA BBQ & BEER FEST SEVNICA Z GUNS N’ ROSES TRIBUTE IN BON JOVI TRIBUTE!

Uspešno izpeljan Vejžde žur 2024 ni bil zadnji veliki koncert v Sevnici to pomlad, prihaja namreč BBQ & BEER Fest Sevnica, ki bo v petek, 7. junija ob 19:00 na igrišču pred Športnim domom Sevnica!

BBQ & BEER Fest Sevnica je največji kulinarično-koncertni dogodek v Sevnici, ki ga že 9 let zapored skupaj prirejata Rotaract klub Sevnica in Študentski klub Sevnica, na katerem se občinstvu vsako leto predstavijo ponudniki ameriških BBQ specialitet in burgerjev ter slovenske kraft pivovarne, kulinarično dogajanje pa popestri veliki rock koncert.

Po lanski izvedbi dogodka, katerega se je udeležilo rekordnih 1000 obiskovalcev, bodo organizatorji letos poskrbeli za še boljši program, na odru bodo namreč nastopile skupine GUNS N’ ROSES TRIBUTE Revolution, BON JOVI TRIBUTE Crush in Pižoni, nosilci kulinaričnega dela dogodka pa bodo LARS&SVEN BURGERS in pivovarna LOBIK!

Skupina GUNS N’ ROSES TRIBUTE Revolution prihaja iz Italije in je ena največjih Guns N’ Roses tribute skupin v Evropi. Njeni člani skrbijo za neverjetno podobnost z legendarno ameriško skupino v zvoku, kostumih in gibih, zato se boste počutili, kot da bi se udeležili katerega od kultnih koncertov Axla Rosea, Slasha in druščine v njihovih zlatih letih! BON JOVI TRIBUTE Crush je slovensko-italijanska Bon Jovi tribute skupina, ki je v regiji dobro znana po odličnih izvedbah uspešnic te popularne rock skupine. Pižoni pa so mlada skupina, ki se z novo pevko Saro Praznik podaja na pot osvajanja odrov širom Slovenije!

LARS&SVEN FOOD TRUCK je največji food truck v Sloveniji, ki spada v družino restavracij LARS&SVEN iz Ljubljane, znano po verjetno najboljših burgerjih pri nas, pivovarna LOBIK iz Maribora pa je ena najprepoznavnejših kraft pivovarn v Sloveniji, ki si s svojimi odličnimi pivi gradi ime po celi Evropi.

Dogodek bo, kot vsako leto, dobrodelne narave - več kot spiješ in poješ, bolj si dobrodelen! V luči lanskoletnih uničujočih poplav in podnebnih sprememb so se organizatorji odločili, da bodo letos donacijo podelili za nakup nove zaščitne opreme, ki jo gasilci nujno potrebujejo na intervencijah.

Rotaract klub Sevnica in Študentski klub Sevnica

Oglejte si tudi