Logo MojaObčina.si
DANES
26°C
8°C
JUTRI
23°C
10°C
Oceni objavo

KMN Sevnica U21: iz Kobarida z ugodnim izidom

V nedeljo 23. marca sta bila na sporedu polfinalna obračuna v državnem prvenstvu do 21 let. Sevničani so remizirali z vrstniki iz Posočja in imajo dobro izhodišče pred povratnim srečanjem. V drugem polfinalu pa je Škofjeloški Stripy v gosteh presenetil FC Litijo.KMN OPLAST KOBARID : KMN SEVNICA 2:2 (1:0)

Pričetek tekme je pripadel domačinom, saj je Gašperut že v prvi minuti premagal sevniškega čuvaja mreže. Varovanci Mitje Jonteza so v prvem polčasu delali veliko napak, na vratih pa je bil odlični Seničar, ki je bil uspešen tudi pri duelih ena na ena. Sevničanom igra v napadu ni stekla in na odmor so odšli z golom zaostanka.

 

Sledil je hladen tuš na začetku drugega polčasu. V 23. minuti so igralci Oplasta izvedli kontro, sevniška obramba je slabo reagirala in že je bilo 2:0. Ključni trenutek na tekmi pa se je zgodil v 28. minuti ko je sevniški igralec Grigić prejel drugi rumeni karton in bil izključen. Aktualni državni prvaki so zaigrali kot prerojeni. Krnc je najprej po podaji svojega vratarja preigral dva igralca in z močnim strelom ter pomočjo vratnice znižal rezultat. Vajo je ponovil v 39. minuti in postavil končni rezultat prve polfinalne tekme.

 

Povratno srečanje bo v nedeljo 30. marca v sevniški dvorani s pričetkom ob 14:30 uri.

 

Kader na tekmi:
Amadej Seničar, Irnes Škorić, Domen Krnc, Uroš Martić, Jan Nečemer, Mihael Grigić, Aljaž Kugler, David Pečnik, Sebastijan Šribar, Jernej Jazbec, Žan Tomažič.

Oglejte si tudi