Logo MojaObčina.si
DANES
26°C
8°C
JUTRI
26°C
10°C
Bowling Deluxe, SAVA AVTO D.O.O., SEVNICA
Hrana in Pijača, Šport in rekreacija

Bowling Deluxe, SAVA AVTO D.O.O., SEVNICA

Odprto

Danes 13.00‒01.00
Ponedeljek 15.00‒23.00
Torek 15.00‒23.00
Sreda 15.00‒23.00
Četrtek 15.00‒23.00
Petek 13.00‒01.00
Sobota 13.00‒01.00
Nedelja 13.00‒22.00
prazniki: 13.00 do 22.00

Predstavitev

 Si želite rekreacije, zabave in sprostitve hkrati? Potem je naš center Bowling DeLuxe prava izbira za vas.

V našem velikem poslovnem objektu združujemo: bowling, zabavo, nakupovanje in dobro kulinarično doživetje.

Na bowlingu vam ponujamo 6 moderno opremljenih stez. Vse so avtomatsko vodene, imajo otroško ograjico, ki mlajšim neizkušenim igralcem pomaga, da krogla ne zdrsne iz steze v kanal ter omogoča zadetek ob vsakem metu. Na eni stezi lahko optimalno igra od 4 do 5 igralcev. Na bowlingu vam povsem brezplačno po vaših željah razložimo pravila bowlanja.

Cilj igre bowlinga je s kroglo podreti čim več kegljev. Eno igra sestavlja 10 okvirov. V vsakem okviru vržete dvakrat. Če s prvim metom uspete podreti vse keglje, to imenujemo "strike", če vam to ne uspe, poskušate ostale keglje podreti z drugim metom, kar imenujemo "spare". Ker imamo avtomatsko vodene steze, vam rezultate sešteva računalnik.

Rezultate shranjujemo in vodimo, najboljšega igralca vsak mesec tudi nagradimo.

Restavracija  

Za pestro preživet dan smo združili šport, zabavo in hrano. Dodaten razlog, da obiščete Bowling DeLuxe je tudi pestra ponudba kulinaričnih dobrot. Restavracija, ki se nahaja v samem centru lahko gosti do 80 obiskovalcev. Še posebej atraktivno ponudbo pripravimo za zaključene družbe do 50 ljudi ob praznovanju rojstnega dne, zabave ob novem letu ali drugih družinskih praznovanjih, kjer poskrbimo za ambient, glasbo, druženje in kulinarične užitke po vaših željah.

Kavarna Desetka

V sklopu našega poslovnega objekta Bowling DeLuxe Sevnica imamo odprto kavarno Desetka, kjer vam v prijetnem ambientu postrežemo z bogato izbiro toplih in hladnih ter brezalkoholnih ali alkoholnih pijač.

Trgovina z modnimi oblačili Bliss

V našem poslovnem objektu Bowling DeLuxe Sevnica imamo odprto trgovino z oblačili in obutvijo za odrasle in naše najmlajše. Ponujamo vam izbiro najnovejših kolekcij priljubljenih modnih znamk. Izberite svoj najljubši videz in naredite vtis.

Za rezervacijo pokličite na tel.: 07 81 63 360.

Bowling Deluxe, SAVA AVTO D.O.O., SEVNICA Bowling Deluxe, SAVA AVTO D.O.O., SEVNICA Bowling Deluxe, SAVA AVTO D.O.O., SEVNICA Bowling Deluxe, SAVA AVTO D.O.O., SEVNICA Bowling Deluxe, SAVA AVTO D.O.O., SEVNICA