Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
1°C
JUTRI
12°C
3°C
Oceni objavo

OBVESTILO - OBISK DEDKA MRAZA

Občina Šentrupert s pomočjo dobrega moža v decembru obdari otroke, ki imajo stalno bivališče v Občini Šentrupert in so stari od enega (1) do vključno pet (5) let.

Za pošiljanje vabil na prireditev, na podlagi katerega je vaš otrok vabljen na prireditev in prejme darilo, potrebujemo vaše soglasje skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 166/22).

Soglasje velja do preklica oziroma do šestega (6) leta starosti zadnjega otroka, navedenega na soglasju. Otrok prejme vabilo na prireditev ob izpolnjevanju pogoja stalnega bivališča v občini Šentrupert.

Prosimo vas, da podpisano soglasje (za vse otroke v družini, ki so stari do 6 let) vrnete na Občino Šentrupert, Šentrupert 5, 8232 Šentrupert. V primeru, da ste soglasje že oddali v vrtcu ali na Občini, le-tega ni potrebno ponovno oddajati. Brez vašega soglasja vašega otroka ne moremo povabiti na prireditev.

V primeru vprašanj ali nejasnosti, lahko pokličete na telefonsko številko 07 343 46 07 ali pišete na e-pošto lidija.uhan@sentrupert.si.

Prosimo vas, da soglasje vrnete do 24.11.2023.

Za sodelovanje se vam zahvaljujemo.

Oglejte si tudi