Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
8°C
JUTRI
20°C
7°C
Oceni objavo

Sezona 2013/2014

Kegljaški klub Ceršak

Kegljaški klub Ceršak vsako leto priredi občinska tekmovanja v različnih disciplinah kegljanja. Igramo borbene igre, 6x80, tekmovanje posamezno v različnih starostnih kategorijah in Božično novoletni turnir. Tekmujejo lahko ekipe sestavljene iz krajanov vseh občin Šentilja in izven. Samo ligo ohranjamo že več kot 25 let in s tem ohranjamo razvedrilo za krajane čez zimo in skrbimo za sprostitev v teh težkih časih. V letošnji sezoni štejemo devet ekip, ki tekmuje med seboj: Občina, Snežna, Stara klapa, Dakša, Snežinka, KEK, Zokice, Juniorji in KK Ceršak. Vsaka ekipa šteje deset tekmovalcev oziroma tekmovalk. Med devetimi ekipami se lahko pohvalimo z našo najmlajšo ekipo - Juniorji, ki jo sestavljajo naši mladi člani: Sergej Struber, Rok Vrtin, Marcel Hauc, Simon Rajzman, Gregor Ferk, Kevin Ferk, Sebastijan Ornik, David Harc, Denis Harc in Marko Kraljevič. Postali so zelo borbeni in tudi odlični saj se borijo za pokal.

 

Med drugim lahko pohvalimo tudi ostale ekipe, ki tekmujejo v 1.OTS ligi in slovenskih državnih ligah. Še posebej smo ponosni na prvo in drugo moško ekipo, ki so na samem vrhu lestvice in se jim obeta prestop v višje lige. Ženske so trenutno na drugem mestu 2. slovenske državne lige.

 

V nedeljo, 15.2.2014 smo se odpravili z našimi najmlajšimi kegljači v Zagorje ob Savi, kjer so odigrali 1. krog državnega prvenstva za deklice in dečke. Čaka jih še šest zanimivih krogov, ki se bodo vrstili na različnih kegljiščih po Sloveniji.

Oglejte si tudi