Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
5°C
NED.
23°C
9°C
Oceni objavo

POMOČ PO POŽARU

Objavljamo obvestilo vseh občinskih krajevnih organizacij RK o zbiranju sredstev za pomoč družini, ki ji je požar uničil hišo.

Bodite dobrodelni.

Krajevna organizacija Rdečega Križa Ceršak, Šentilj, Sladki Vrh, Velka

V petek, 24. 2. 2017 okoli 19.30 je zagorela in do tal pogorela starejša hiša na Sladkem Vrhu 44. V hiši so zgorele tudi živali, 2 psa in 1 mačka, ki so lastniku Romanu Adlerju veliko pomenile. Življenje se mu je, še ne dolgo nazaj, začelo obračati na bolje- dobil je službo. Sedaj, po dveh letih odrekanja, močne volje in vloženega truda, da bi starejšo hiško uredil za udobno bivanje, je hiška pogorela do tal. Vzrok požara je bila stara električna napeljava. Lastnik je bil medtem v službi, ker v neposredni bližini ni sosedov, požara pravočasno nihče ni opazil. Ko so gasilci prispeli, je bilo žal že prepozno. Ker je ostal brez strehe nad glavo, so mu, tako družina kot prijatelji, ponudili bivališče.

V KO RK Ceršak, Šentilj, Sladki Vrh in Velka smo se odločili, da mu po naših močeh pomagamo. Pomagali mu bomo urediti dom, da bo lahko v njem bival. Sami dovolj sredstev nimamo, zato prosimo vse občane, podjetja in organizacije, da pri tem pomagate. Odprli smo poseben transakcijski račun:

OZ RDEČI KRIŽ Maribor

TRR: SI56 0451 5000 0397 432

Namen: Obnova hiše- Adler

Sklic: 50756

Na ta račun lahko nakažete prostovoljne prispevke. Zbrana sredstva bodo namenjena izključno lastniku za ureditev njegovega bivališča.

Verjamemo, da bomo skupaj z vami uspeli in lastniku omogočili bivanje v človeku dostojnih prostorih.

Hvala za vašo pomoč.

Oglejte si tudi