Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
6°C
JUTRI
24°C
9°C
Oceni objavo

Zbor članov DU Sladki Vrh

Na prvi pomladanski dan v letu 2014 smo v društvu upokojencev Sladki Vrh opravili državljansko in zakonsko dolžnost, zbrali smo se na 39. letnem zboru članov. Zbor članov smo prvič organizirali in izvedli v večnamenski zgradbi za društvena dela v Sladkem Vrhu, ki nudi odlične pogoje za take in podobne dejavnosti.
V uvodu, kot je to običaj, je predsednik društva, Konrad Zemljič, pozdravil goste in prisotne člane, na kar je sledil kratek kulturni program. V uvodnem delu smo se spomnili in počastili spomin preminulim članom. V nadaljevanju so predsednik društva in funkcionarji poročali o delu, izvedenih aktivnosti in finančnem poslovanju v preteklem letu. Težišče dela je bilo usmerjeno izvajanju aktivnosti s področja izboljšanja socialnega stanja članov, medsebojni pomoči, izvajanju projekta »starejši za starejše«, prostočasnim aktivnostim v okviru delovanja sekcij in tistim nalogam, ki so bile začrtane v predhodnem zboru članov. Vse aktivnosti in naloge smo izvedli, kljub skromnemu letnemu proračunu društva, ki ni bil presežen.

 

Sledila je krajša razprava po podanih poročilih in besede gostov, ki so skozi podana poročila ocenili naše delo kot kvalitetno in uspešno.

 

Po sprejemu in potrditvi poročil smo še sprejeli in potrdili plan dela in finančni plan  za naslednje leto in opravili nadomestne volitve članice v upravni odbor. Na koncu sta se delovno predsedstvo in predsednik zahvalila funkcionarjem in članom za opravljeno delo. Zahvala je šla tudi drugim društvom in zvezam, državnim institucijam, podjetjem in posameznikom, ki so nam kakorkoli pripomogli k uspešnemu delu. Posebej smo hvaležni Palomi sladkogorska tovarna papirja d.d., ki je donirala darila za vse udeležence zbora članov.

 

Na koncu smo še izrekli iskrene čestitke vsem ženam in materam ob njihovem prazniku „dneva žena“ in „materinskem dnevu“ in vsaki poklonili marjertico, posajeno v lončku.

 

Ves potek zbora je bil podprt z dia projekcijo, kar je novost, vsaj pri nas. Sledil je družabni del ob glasbi »Dua Biser«.

 

Fotografije in video posnetke si lahko ogledate v naši galeriji na URL naslovu: https://picasaweb.google.com/117447481833386759487

Oglejte si tudi