Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
6°C
JUTRI
24°C
9°C
Oceni objavo

Učinkovito komuniciranje na spletu

Udeleženci delavnice so se naučili kako pisati besedila za splet in jih objaviti preko portala MojaObčina.si.
Občina Šentilj in podjetje PriMS sta za občane odprla nov medijski kanal, ki povezuje lokalno skupnost. 

Nov medijski kanal doseže spletne bralce na naslovu MojaObčina.si in mobilne uporabnike na naslovu m.mojaobcina.si. Novce pa lahko občani spremljajo tudi preko Facebook strani. Spletni portal tako preko prispevkov o dogajanju v lokalni skupnosti že skoraj dve leti povezuje društva, ustanove ter posameznike.

 

Vsem, ki pišejo in posredujejo informacije, omogoča hitro in sprotno obveščanje najširše skupnosti o prireditvah, ustvarjalnih posameznikih, društvih, akcijah, razstavah.

 

Delavnica o učinkovitem komuniciranju na spletu

 

Da bi bili občani čim boljše obveščeni o dogajanju v občini, smo v ponedeljek, 9. septembra, s širšo ekipo uredništva izvedli drugo delavnico, na kateri so se udeleženci naučili, kako lahko sami preko platforme Local Press objavljajo prispevke na spletu. 

 

Ker želimo prebivalcem občine ponuditi najbolj sveže in aktualne novice o dogajanju v lokalni skupnosti, smo na delavnico povabili društva, ki delujejo v občini Rečica ob Savinji in bodo od sedaj sodelovala pri soustvarjanju medija. Udeleženci delavnice so pozdravili pridobitev, preko katere lahko obveščamo občane še hitreje in na bolj zanimiv način. 

 

Na spletnem medijskem portalu se poleg društev, javnih ustanov in posameznikov, lahko predstavljajo tudi podjetniki in obrtniki.

 

Vas, drage bralce, pa pozivamo, da nas spremljate še naprej in ostajate na tekočem z lokalnimi novicami. In če si kdo želi soustvarjati medij, ga bomo seveda zelo veseli. 

Oglejte si tudi