Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
5°C
NED.
23°C
9°C
Oceni objavo

Občni zbor Ribiške družine Mura Paloma

Drugo aprilsko soboto letos smo člani Ribiške družine Mura Paloma na rednem občnem zboru opravili letni pregled svojega dela in si zastavili cilje za naslednje leto. Letos mineva 60 let našega društvenega delovanja pa se nismo zazrli v preteklost ker je pred nami bodočnost z vedno novimi izzivi.

Poleg članov so se povabilu odzvali, Edvard Čagran, župan naše občine, Bojan Javornik, predsednik Zveze ribiških družin Maribor in Jože Šiker, starešina Lovske družine Paloma.

 

Ta občni zbor je bil redni in brez pretresov. Iz poročila o delu je razvidno, da smo ga opravili, tako kot smo si ga zastavili po pravilih ribiške stroke in to s skromnimi razpoložljivimi sredstvi. Kajti če ne bi bilo tako bi državne nadzorne institucije že ukrepale. Tu odstopanj ne more biti, tako velevajo določila koncesijske pogodbe, ki nas, kot izvajalca ribiškega upravljanja, zavezuje še nadaljnjih 24 let. Vsa poročila so bila sprejeta in potrjena, člani pa so poleg tega zadolžili vodstvo, da do naslednjič pripravi predlog sprememb Statuta v zvezi z vprašanji disciplinske komisije, disciplinskega tožilca in imena društva.

 

Tako kot običaji velevajo zaželimo vsem ribičem, članom in tistim ki še to niso: DOBER PRIJEM!

Oglejte si tudi