Logo MojaObčina.si
JUTRI
13°C
4°C
NED.
13°C
2°C
Oceni objavo

Praznični koncert v Župnijski cerkvi Sv. Ilja

Gospod nam ob Božiču vedno znova ponuja nov začetek, novo priložnost in Novo leto je vedno znova potrebno začeti z novimi močmi, z novim upanjem. Pevke in pevci so ga pričeli z radostnim petjem v naši župnijski cerkvi; v soboto, 4. januarja, so nam zapeli na petem tradicionalnem prazničnem koncertu.

Nastopajoči: Pevke ljudskih pesmi Društva upokojencev Ceršak, pevke in pevci Mešanega pevskega zbora KUD Mejnik Šentilj, pevci Moškega pevskega zbora KUD Mejnik Šentilj ter pevke in pevci Mešanega cerkvenega pevskega zbora Župnije Šentilj so nam pričarali še en krasen praznični večer.  Združili so svoje glasove, si podali roko in poveličevali neskončno božjo lepoto, dobroto in ljubezen; prepevali so iz veselega in hvaležnega srca. 

 

Veseli smo, da je ta praznični koncert, ki povezuje šentiljske zbore, postal tradicionalen, saj lepo odraža povezanost ter sodelovanje zborov in skupin na področju naše župnije. Zahvaljujemo se vsem pevkam in pevcem z njihovimi zborovodji, ki podarjate svoj čas za lepo petje in prižigate luč: luč v srcih, luč v temi, luč v nasmehu in stisku roke, luč v ljudeh.

Oglejte si tudi