Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
1°C
JUTRI
13°C
4°C
Oceni objavo

Koncert mance izmajlove »100 srčnih koncertov« božična pravljica

KONCERT MANCE IZMAJLOVE 

»100 SRČNIH KONCERTOV«-BOŽIČNA PRAVLJICA

SOBOTA 28. NOVEMBER OB 19 h

Kulturno prosvetni dom Vlada Pipana Šentilj

 

V sodelovanju z Občino Šentilj organizira Mednarodna Akademija Giuseppe Tartini celoverčerni koncert na Šentilju.

 

Prihaja čas leta, ko je zrak napolnjen s posebnim vzdušjem. Želimo biti več s svojimi najbližjimi, si kaj malega več privoščiti, si odpočiti, se poveseliti.
Naš izvrstni glasbeni par - pevka mezzosopranistka Manca Izmajlova in virtuoz violinist Benjamin Izmajlov bosta v prednovoletnem času po Sloveniji naredila nekaj posebnih koncertov, z naslovom "Božična pravljica". Na Šentilju bo koncert v okviru turneje »100 srčnih koncertov« izveden kot Božični koncert.

»100 srčnih koncertov«  je niz koncertov po manjših slovenskih mestih in Kulturnih domovih, z željo napolniti srce z lepimi občutki čimvečjemu številu poslušalcev po Sloveniji.
Na koncertu na Šentilju boste slišali najlepše slovenske skladbe/ Album »Slovensko srce« - narodne, filmske, avsenikove, popularne, prav tako pa pesmi iz drugih slovanskih dežel, ki zaznamujejo njun mednarodno uspešni projekt - "Slovanska duša".
Na koncertu boste lahko prisluhnili tudi slovenskim božičnim pesmim in drugim prazničnim skladbam iz celega sveta. Koncert, na katerem bo uživala vsa družina!"

Manca Izmajlova - mezzosopran

Benjamin Izmajlov - violina

 

Predprodaja vstopnic po ceni € 10,-. Zoky's Pub (Šentilj), Bar Izba (Šentilj), Bar Alfa (Sladki Vrh), Pizzerija Snežinka (Zg. Velka)

Na dan koncerta: eno uro pred koncertom v Dvorani kulturno prosvetnega doma doma – Cena € 12,-.

Oglejte si tudi