Logo MojaObčina.si

Šempeter-Vrtojba

JUTRI
32°C
19°C
PET.
31°C
19°C
Avtor: Občina Šempeter-Vrtojba,

Javno zbiranje ponudb za najem prostorov – gostinskega dela objekta v Vrtojbi za opravljanje gostinske dejavnosti

Datum objave: 24. 09. 2019
Številka razpisa: 47803-37/2019-1

Občina Šempeter - Vrtojba, Trg Ivana Roba 3a, 5290 Šempeter pri Gorici, v skladu z Zakonom o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih skupnosti (Uradni  list RS, št. 11/18 in 79/18), s tem Javnim zbiranjem ponudb (v nadaljevanju javni razpis) vabi zainteresirane ponudnike k oddaji ponudbe za najem prostorov – gostinskega dela objekta (kuhinje, priročnega skladišča, lokala za goste, sanitarij, zunanje pokrite terase in dvorišča) in gostinske sobe za opravljanje gostinske dejavnosti v skladu in pod pogoji kot to določa ta Javni razpis.

Na podlagi drugega odstavka 53. člena Zakonom o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih skupnosti, Občina Šempeter - Vrtojba zaradi neuspešnih dveh razpisov ponovno izvede postopek javnega zbiranja ponudb, v katerem se izklicna vrednost najemnine zniža za 30 odstotkov od vrednosti iz prvega razpisa. 

Javni razpis je objavljen na spletni strani občine na naslovu http://www.sempeter-vrtojba.si/.

 

Zainteresirani potencialni ponudniki lahko prevzamejo dokumentacijo v okviru tega Javnega razpisa (v nadaljevanju: razpisna dokumentacija) na spletni strani Občine Šempeter - Vrtojba www.sempeter-vrtojba.si ali v sprejemni pisarni Občine Šempeter -Vrtojba, Trg Ivana Roba 3a, 5290 Šempeter pri Gorici, vsak delovni dan in sicer: v ponedeljek, torek in četrtek od 8.00 do 15.00, v sredo od 8.00 do 16.30 in v petek od 8.00 do 14.00, vse do izteka roka za oddajo ponudb. Pridobitev razpisne dokumentacije je brezplačna.

Všečkaj objavo