Logo MojaObčina.si
DANES
21°C
13°C
JUTRI
17°C
3°C
Oceni objavo

Srečno prvošolčki, srečno vsi učenci in dijaki!

Dočakali smo 1. september in s tem začetek novega šolskega leta. Učenci in dijaki, so po dolgih počitnicah znova sedli v klopi in prve minute bržkone namenili obujanju spominov na počitnice, spoznavanju novih učiteljev in morda tudi novih sošolcev.  Nekateri veseli, nekateri mogoče malo manj, vsi pa v pričakovanju novega.

 

V množici otrok, ki so danes ponovno stopili skozi šolska vrata šempetrske in vrtojbenske osnovne šole, je kar 69 prvošolčkov, ki so bili skupaj s starši deležni posebnega sprejema. Po ustaljeni navadi jim je dobrodošlico, veliko uspeha, novega znanja pa tudi prijetnih trenutkov zaželel tudi župan Milan Turk.

 

Z današnjim dnem bodo brezskrbne počitniške dni zamenjali dnevi, ko bo spet potrebno gledati na uro in tako loviti čas za igro, rekreacijo, potepanje, druženje s prijatelji … Vsem želimo, da si boste v prihajaočem šolskem letu znali postaviti cilje, do katerih boste zmogli priti, pa čeprav po različno dolgih in različno napornih poteh, da boste znali spoštovati različnost, znali sprejemati drugačnost in iskati dobro tako v sebi kot drugih. Srečno!

Oglejte si tudi