Logo MojaObčina.si

Šempeter-Vrtojba

DANES
23°C
7°C
JUTRI
19°C
12°C
1986

Javni poziv za zagotavljanje toplega obroka za predšolske otroke vključene v organizirano varstvo

Na podlagi 1. odstavka 98. člena Zakona o varstvu pred naravnimi in drugimi nesrečami (Uradni list RS, št. 51/06 - uradno prečiščeno besedilo, 97/10, 21/18 - ZNOrg), 30. in 32. člena Statuta Občine Šempeter - Vrtojba (Uradni list RS, št. 5/18) ter odredbe št. 602-7/2020-8 objavlja Župan Občine Šempeter - Vrtojba Javni poziv za zagotavljanje toplega obroka za predšolske otroke vključene v organizirano varstvo. 

 

Predmet javnega poziva:

Zagotavljanje toplega obroka za predšolske otroke, ki zaradi zaostrenih epidemioloških razmer ne morejo obiskovati vrtca in tak obrok potrebujejo.

 

Kriteriji za upravičenost do toplega obroka:

Topli obrok pripada otrokom, ki jim Občina Šempeter-Vrtojba doplačuje organizirano varstvo in po odločbi za znižano plačilo vrtca ne presegajo tretjega dohodkovnega razreda (imajo plačilo za program vrtca določeno v višini do največ 20 %). 

Starši kosilo plačajo v skladu z višino subvencije, razliko pa pokrije Občina Šempeter – Vrtojba. Obračun stroškov se izvede v pristojni službi izvajalca.

 

Organizacija in prevzem toplega obroka:

Za predšolske otroke bo kosila pripravljala Osnovna šola Ivana Roba Šempeter pri Gorici.

Njihovi starši bodo kosilo lahko prevzeli na šoli v Šempetru pri Gorici ali podružnični šoli v Vrtojbi. V izjemnih primerih, ko kosila ne bi mogli prevzeti sami, bo za dostavo obroka na dom poskrbljeno. Za to je potrebno ob prijavi oddati tudi podpisano izjavo s specifičnimi okoliščinami.

 

Prijava toplega obroka:

Starši otrok s prebivališčem v Občini Šempeter-Vrtojba, ki obiskujejo vrtec, na kosilo otroke prijavijo na naslov info@sempeter-vrtojba.si. Ob prijavi navedite ime in priimek, naslov, višino plačila po odločbi in kateri vrtec otrok obiskuje. Zaradi morebitne potrebe po komunikaciji posredujte tudi telefonsko številko na kateri ste dosegljivi. Prijava velja do preklica oz. ko prenehajo razlogi za to. Za morebitno dnevno odjavo pa morate do 8. ure sporočati sami, na e-naslov kuhinja.osir@gmail.com.

S prijavo starši privolijo, da občina in šola podatke uporabita za organizacijo in prevzem toplega obroka ter pripravo obračuna.

 

Informacije:

Za dodatne informacije v zvezi s prehrano lahko pokličete šolsko kuhinjo na telefonsko številko 051 37 37 54 ali na e-pošto: kuhinja.osir@gmail.com oz. za druge informacije na občino na telefonsko številko 05 335 16 22 ali na e-pošto:info@sempeter-vrtojba.si.

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi