Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
1°C
JUTRI
17°C
7°C
Oceni objavo

Javna razgrnitev dopolnjenega osnutka sprememb in dopolnitev Občinskega podrobnega prostorskega načrta Mlake (Ledine) v Šempetru pri Gorici - 1. faza

Od ponedeljka, 13. januarja, je javno razgrnjen dopolnjeni osnutek sprememb in dopolnitev občinskega podrobnega prostorskega načrta Mlake (Ledine) v Šempetru pri Gorici – 1. faza (v nadaljevanju spremembe in dopolnitve OPPN) ter okoljsko poročilo za načrt.

 

Dopolnjeni osnutek sprememb in dopolnitev OPPN z okoljskim poročilom bo javno razgrnjen v prostorih Občine Šempeter-Vrtojba, Trg Ivana Roba 3a, Šempeter pri Gorici, ogled bo možen v času uradnih ur. Gradivo bo dostopno tudi na spletni strani občine: www.sempeter-vrtojba.si v rubriki razpisi, pozivi in naznanila/naznanila.


Razgrnitev bo trajala od vključno ponedeljka, 13. januarja, do vključno četrtka, 13. februarja 2014.


Javna obravnava dopolnjenega osnutka sprememb in dopolnitev OPPN in okoljskega poročila bo potekala v četrtek, 6. februarja 2014, v sejni sobi Občine Šempeter-Vrtojba s pričetkom ob 17. uri.


Pripombe na razgrnjen dopolnjeni osnutek sprememb in dopolnitev OPPN in na okoljsko poročilo lahko vsi zainteresirani ustno podajo na javni obravnavi, jih v času trajanja javne razgrnitve v pisni obliki posredujejo Občini Šempeter-Vrtojba ali jih v času trajanja javne razgrnitve posredujejo na elektronski naslov obcina.sempeter-vrtojba.@siol.net.

Oglejte si tudi