Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
1°C
JUTRI
17°C
5°C
Oceni objavo

Teden vseživljenjskega učenja

Teden vseživljenjskega učenja (TVU) je najvidnejša promocijska manifestacija na področju izobraževanja in učenja v Sloveniji. Projekt usklajujejo na Andragoškem centru Slovenije in ga prirejajo v sodelovanju s stotinami ustanov, skupin in posameznikov po vsej državi pa tudi onkraj naših meja. Z njim opozarjajo slovensko javnost na vseprisotnost pa tudi pomembnost učenja – v vseh življenjskih obdobjih in za vse vloge, ki jih posameznik v svojem življenju prevzema.


Osrednja prireditev TVU je Nacionalno odprtje Tedna vseživljenjskega učenja 2013, ki bo v petek, 10. maja, ob 12. uri in se bo letos prvič odvilo v Novi Gorici, v Kongresnem centru Hotela Perla. Pripravil ga bo LUNG (Ljudska univerza Nova Gorica) v sodelovanju z Andragoškim centrom Slovenije. Pred in po odprtju bo bogat strokovni in festivalski program, saj je novost letošnjega TVU Parada učenja, ki bo sledila Nacionalnemu odprtju. Rdeča nit vsega dogajanja so letos ženske, saj na LUNG-u verjamejo, da je ženska energija – energija prihodnosti.

Vse delavnice in predavanja v okviru TVU med 13. in 24. majem bodo brezplačna. Podrobnejši program si lahko ogledate na LUNG-ovi spletni strani: www.lung.si.

Povezave

www.lung.si

Oglejte si tudi