Logo MojaObčina.si
JUTRI
22°C
9°C
PON.
26°C
8°C
Oceni objavo

Županovo praznično voščilo

Spoštovane občanke, spoštovani občani,
težko pričakovani prazniki, ki smo jih pred dvema letoma zadnjič na običajen način praznovali, so tu. Lanski so potekali pod strogimi pogoji, letošnji bodo kot kaže podobni. Čeprav se nam zdi, da na razmere ne moremo vplivati, lahko k njihovemu izboljšanju pripomoremo vsi: z nošnjo zaščitne maske, z razkuževanjem in umivanjem rok, z izogibanjem gneči v zaprtih prostorih in seveda s cepljenjem proti novemu koronavirusu. Vsem, ki ste že doslej to počeli, najlepša hvala.

Hvala tudi vsem, ki ste karkoli in kakorkoli v letošnjem letu doprinesli k razvoju naše občine in dobrobiti naših občanov: članicam in članom občinskega sveta in drugih občinskih organov, zaposlenim v občinski upravi, zavodih, članom občinske civilne zaščite, društvom ter podjetjem in posameznikom, ki ste s svojim delom, poslanstvom in pripadnostjo skrbeli ter ustvarjali pogoje za napredek in za varno, predvsem pa zdravo bivanjsko okolje v naši občini. Še posebej pa hvala vsem zdravstvenim delavcem, ki ste se in se še vedno v prvih vrstah borite proti epidemiji koronavirusa in zagotavljate našo varnost.

»Življenje je izzivalna pustolovščina. Če se znamo soočiti s spremembami in se svobodnega duha spopadamo z usodo, smo nepremagljivi,« je zapisala Helen Keller. Ne dopustimo, da nas zaradi trenutnih razmer zajame malodušje, temveč leto 2022 sprejmimo kot novo priložnost in izziv.

Vsem želim vesele in blagoslovljene božične praznike ter srečno, predvsem pa zdravo novo leto!

Župan mag. Milan Turk 

Oglejte si tudi