Logo MojaObčina.si
JUTRI
17°C
4°C
ČET.
16°C
4°C
Oceni objavo

Poziv za predloge za svečani sprejem uspešnih mladih na področju izobraževanja, kulture in umetnosti ter športa pri županu

Župan Občine Šempeter-Vrtojba, mag. Milan Turk, bo mlade, ki so se v tem šolskem letu posebej izkazali na področju izobraževanja, kulture in umetnosti ter športa, sprejel v sredo, 15. junija 2022, ob 13. uri, v sejni sobi Občine Šempeter-Vrtojba.

Izobraževalne organizacije, društva in klube prosimo, da nam predloge za sprejem pri županu dostavite najkasneje do torka, 7. junija 2022, na naslov Občina Šempeter-Vrtojba, Trg Ivana Roba 3/a, 5290 Šempeter pri Gorici, ali po elektronski pošti: ksenija.usaj@sempeter-vrtojba.si.

Ob imenu in priimku navedete tudi dosežek z obrazložitvijo (opisno v stavkih), poln naslov ter mentorja oz. trenerja, da jih lahko na sprejem uradno povabimo. Vabila za mentorje bomo, po prejemu predlogov, poslali na vaš naslov, predlaganim za sprejem pa na njihove domače naslove.

 

Kriteriji

SREDNJE ŠOLE IN VISOKOŠOLSKE ORGANIZACIJE, DRUŠTVA IN KLUBI lahko predlagajo dijake, študente oz. člane društev do 29. leta starosti, s stalnim prebivališčem v Občini Šempeter-Vrtojba, ki so v šolskem letu 2021/22 dosegli:

  • 1. mesto, 1. nagrado ali zlato priznanje na srednješolskih državnih tekmovanjih in/ali
  • se drugače nadpovprečno udejstvovali v šoli


ali z dosežki na področju kulture, umetnosti, športa in drugo dosegli:

  • na državnih tekmovanjih 1. do 3. mesto, zlato nagrado oz. priznanje ali 1. nagrado,
  • na večjih mednarodnih tekmovanjih (evropsko, svetovno ali primerljivo) 1. – 5. mesto, nagrado ali posebno priznanje in/ali
  • se udeležili svetovnega tekmovanja,
  • status kategoriziranega športnika pri OKS.

 

Še naprej vam želimo uspešno delo in mnogo odličnih rezultatov.

Oglejte si tudi