Logo MojaObčina.si
DANES
9°C
2°C
JUTRI
11°C
2°C
Oceni objavo

Jesen je pravi čas - stopite na svetlo stran učenja

Učenje ni nujno prijetno, vse dokler k temu ne pristopimo prijazno. Izobraževanje ni nujno učinkovito, dokler ni sproščeno. Samo znanje ni dovolj za doseči sanje, če ni prežeto z optimizmom. Tudi zato je poslanstvo LUNG-a (Ljudske univerze Nova Gorica) širokemu krogu ljudi omogočati kakovostno vseživljenjsko učenje in svetovanje ter s tem skrbeti za celovito podporo pri pridobivanju znanja, osebnostni rasti in oblikovanju vrednot. Za pridobivanje znanja, osebnostno rast in oblikovanje vrednot so na voljo različni programi:

  • osnovno šolo za odrasle (BREZPLAČNO),
  • poklicne in srednje šole (frizer, predšolska vzgoja – tudi poklicni tečaj, ekonomski tehnik),
  • nacionalne poklicne kvalifikacije (računovodja, socialni oskrbovalec na domu ...),
  • jezikovne, računalniške in druge tečaje.

Sodobno življenje od nas zahteva, da nenehno pridobivamo in izpopolnjujemo svoje znanje, zato so informacije in nasveti o različnih možnostih izobraževanja, ki jih brezplačno dobite v Svetovalnem središču ISIO na LUNG-u še posebno dragoceni. Pomagajo vam pri odločitvah za izobraževanje in učenje med celotnim potekom izobraževanja.

Med drugim na LUNG-u izvajajo tudi 180-urne brezplačne tečaje Začetne integracije priseljencev (ZIP), v katere se priseljeni iz tretjih držav lahko vpišejo s potrdilom z upravne enote.

Več informacij na www.lung.si, info@lung.si, 05 33 53 100.

Vabljeni na svetlo stran učenja. 

Oglejte si tudi