Logo MojaObčina.si
DANES
22°C
8°C
JUTRI
26°C
6°C
Oceni objavo

S torkom bo ponovno odprt zbirni center za prevzem odpadkov na Lavžniku

Komunala Nova Gorica d.d. prebivalce obvešča, da bodo s torkom, 14. 4. 2020, odprli vse zbirne centre v občinah kjer izvajajo javno službo po veljavnih urnikih, ki so objavljeni na spletni strani https://www.komunala-ng.si/ravnanje-z-odpadki/zbirni-centri/ oz. https://www.komunala-ng.si/mma/urnikzc592018/2018090609353251/?m=1536219332.

 

Urnik Zbirnega centra na Lavžniku v Šempetru pri Gorici:

ponedeljek: od 7.00 do 9.30 
petek: od 14.30 do 17.00
sobota: od 7.00 do 10.00
Ob nedeljah in praznikih: ZAPRTO

 

Naprošajo vas, da upoštevate spremenjen režim dela z upoštevanjem predpisanih medsebojnih razdalj med vami in drugimi osebami, ki so takrat v zbirnem centru. Razdalja med osebami na zbirnem centru mora biti najmanj 2 m.

 

Pri oddaji odpadkov vas bo zaposleni KOMUNALE Nova Gorica na zbirnem centru zaradi zagotavljanja varnostne razdalje le usmeril do posode, kamor je potrebno odpadek odložiti.

Priporočeno je, da so odpadki že vnaprej sortirani in tako pripravljeni na čimprejšno oddajo zaradi zmanjšanja časa oddaje in zadrževanja v zbirnem centru.

 

V primeru, da ste odpadke pripeljali ob uri, ko zbirni center ne obratuje, vas opozarjamo, da odpadke ne odlagate pred vrati ali jih stavite čez ograjo zbirnega centra, ker s tem povzročate onesnaževanje okolja in višje stroške izvajanja javne službe zaradi naknadnega pospravljanja in odlaganja odpadkov v ustrezne zabojnike.

 

Prav tako bodo za gospodinjstva začeli z dostavo naročenih zabojnikov za kosovne odpadke na dom (dostava in odvoz zabojnika se zaračunata).

Oglejte si tudi